Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marta1420

prosze pomozcie ktory to tydzien ciazy

Polecane posty

Witam w końcu się doczekalam pozytywnego testu ciazowego . Moja ostatnia @ byls 24 kwietnia teraz w poniedzialek pozytywny test we wtorek poszlam do gin lecz jeszcze nic nie byli widać mowil cos ze macica rozpulchniona mam przyjsc za tydzień w ten sam dzień poszlam na beta HCG i tu moja prosba do was który to tydzień ciąży wedlug ich norm 1 tydzień ciąży ( 3- 100) 2 tydzień ciąży ( 10- 1000) 3 tydzień ciąży (100- 10000) 4 tydzień ciąży ( 1000-100000) Mój wynik to 225 I chcialam jeszcze spytac czy te normy wedlug tyg podane SA od owulacji ?? Bardzo dziękuje za ODP :**

Gość gość
5 tc

Gość gość
wg ostatniej miesiączki jest to 6 tc. Proponuje wejść na taką stronkę mamazone i tam jest kalendarz i samo oblicza ;]

Gość Flavia234 bez log
5 tc skończony

Bardzo wam dziekuje jestem taka szczęśliwa mam nadzieje ze wszystko będzie dobrze jutro IDE znowu na bete i zobaczymy czy ląd nie rośnie :) a powiedzcie mi 5 tydzien to liczy się od ostatniej miesiączki tak ? To wynik nie jest za niski :( ? A jeśli chodzi od owulacji to który tydzień ? Mierzylam temp lecz nie od poczatku cyklu zaczelam od 12 dnia cyklu temp wahala się miedzy 36.3 a 36.4 i tak do 15 dnia cyklu potem przez 16 17 dzień cyklu nie mierzylam a 18 dnia cyklu wynosi la juz 36.6 to kiedy wedlug was mniej więcej by la owulacja ?? ;)

Gość gość
38 tydzień.Gratuluję,ciąża donoszona:D masz na zzo?

Gość gość
to normy od owulacji. Czyli dodajesz 2tyg. i masz od ost. okresu. U ciebie wychodzi 2-3tc. od owulacji czyli 4-5tc. od ost. okresu.

Kochane to znowu ja odebralam dzisiaj ponowne wyniki bety poprzednie robilam we wtorem wyszly 225 a dzisiaj wyszlo 2565 czy to dobrze ??? ;((( proszę o odp

Gość gość
pewnie,że dobrze:) Warto iść do ginekologa,aby dokładnie po wielkości płodu określił w którym jesteś tygodniu, bo nie wiem czy zdajesz sobie z tego sprawę,ale teraz (po zmianach) becikowe jest uwarunkowane (między innymi) od tego, w jakim tygodniu zaczelas sie badac :) według mojej wiedzy literatura wskazuje na to, że kobieta powinna się konsultowac z lekarzem od 10 tygodnia ciąży :) GRATULACJE!!

Wlasnie bylam we wtorek to lekarz jeszcze nic nie widzial mowil ze macica rozpulchniona ze wszystko wskazuje na ciążę mam przyjść teraz we wtorek wiec nic z tego nie rozumie czy ten przyrost w przeciągu 3 dni nie jest za duzy

Ile ty masz lat co?Poczytaj sobie o przyrostach bety mongole

Mongol to twoja stara . Wlasnie ze sie nie znam dlatego pytam a ty jak Nie masz nic mądrego do powiedzenia to po co się wypowiadasz