Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czarna79xxx nowy nick

PODOBA mi sie nowy wyglad kafe przestancie narzekac

Polecane posty

Gość gość
Ch*j z wyglądem, na operze w telefonach nie chce odświeżac tematów

Gość przeciwnowejkafe
Nie rozkazuj mi! Będę narzekać bo nowa kafe jest kijowa!

Gość uuuuuuuuuuuy
byłoby ok gdyby nie to że w długich wątkach trzeba wątek najpierw postem podbic żeby się dostać na ostatnia stronę, aalbo spędzic 20 minut na klikaniu... kto o kurde wymyslił?

Gość gość
Koszmar! Co to za beznadziejny pomysł? To było jedno z czytelniejszych forów, teraz kompletna kaszanka!

Gość gość
Protestuję! ODDAJCIE MI MOJE FORUM!!!!!

Gość uuuuuuuuuuuy
a faktycznie juz jest, rano nie było tej opcji i sie wściekłam

Gość gość
podoba ci się bo masz tandetny gust

Gość gość 1723
Nie podoba mi się, bo adblookiem dało się skasować tylko obrazki, a napisy zostały i przez nie jest na stronce ogromny chaos. Stronka też jakoś uciekła ze środka na bok i okropnie mnie to wkurza.

Gość gość
niektóre napisy też dało się usunąć, ja np. usunęłam polecane tematy, które były po prawej stronie na dyskusji ogólnej albo podobne tematy, które się pojawiały w jakimś temacie

Gość gość 1723
Jak to zrobiłaś? Pomóż niedouczonej. :(

Gość gość
Fuuuj, OHYZDA !!!

Gość gość
nic nie usunęła bo na te chwile nie da sie usunąć

Gość kaala bebe
a cototu sie stałosie?

Gość gość
Wszystkie reklamy da się usunąć. Już kilka razy o tym pisałam. Nie ma śladu po tych tematach i reszcie.

Gość gość
Jedyne co mi się podoba to kafelkowy układ działów forum - łatwiej znaleźć. Spis tematów nie musi być takimi wielkimi literami dla ślepych, bo to utrudnia szukanie (tak mogę se zmienić w przeglądarce, ale wtedy musiałabym poprawiać za każdym razem na normalnych stronach). Pseudonim na dole ok - da się przyzwyczaić. Ale przeglądanie długich tematów to w ogóle porażka, ale największą porażką są te reklamy które przytłaczają tekst posta i trzeba się doszukiwać, gdzie pomiędzy nimi jest forum. (Ok, mogę wyłączyć) i "tematy z tej kategorii.

Gość gość
Inne tematy z tej kategorii to już w ogóle porażka. Jeśli interesuje mnie np. temat pierwszej komunii, to: a) skorzystałam z wyszukiwarki forumowej i wpisuję się w interesującym mnie temacie b) nie skorzystałam/nie znalazłam pasującego tematu i zakładam swój. W obu przypadkach polecanie mi kolejnego pierdyliona tematów o komunii nie ma sensu bo: a) uzyskałam satysfakcjonującą mnie dyskusję w jednym topie b) nie uzyskałam dyskusji (nie ma chętnych) - po cholerę mam podbijać 100 topików o komunii w takim razie? Niech zresztą sobie będą te tamaty, ale jakoś dyskretnie, małą czcionką u dołu, a nie większe niż główny tekst.

Gość gość
Poza tym zupełnie nie rozumiem potrzeby zmiany forum, które od lat działało i miało swoich użytkowników. Ja np. korzystałam często z kafe zamiast np. z wizażu właśnie dlatego, że jest czytelniejsze (a przy tym szybsze przy wolnym łączu), prostsze w obsłudze. Teraz czuję się tu jak w nachalnym sklepie, gdzie przychodzę kupić bułkę, a sprzedawca zatruwa mi tyłek: a może frytki, a może drugą bułkę, a jak pani minął dzień, proszę obejrzeć naszą wystawę pomidorów.

Gość gość
I po co z boku WIELKA i przeszkadzająca reklama artykułów z serwisu i popularnych tematów, które przecież musiałam zobaczyć wchodząc na portal i forum, więc albo się nimi zainteresowałam albo nie. To tylko przeszkadza.

dzisiaj kilka osob pisalo,ze po tej zmianie nie moga sie zalogowac na swoje nicki.dziwne...no wlasnie,ja dzis nie widzialam ani jednego starego nicka,same nowe zalozone dzisiaj.jednak zmiana mi sie podoba:)

Gość gość
Avatar to jeszcze dość dobry pomysł. Ale np.: zgłaszanie uwag na maila, gdzie muszę podać swój e-mail (lub go założyć na potrzeby tej sprawy, a mi się nie chce, bo jestem leniwym userem - dlatego właśnie od lat używałam kafe), a nie chcę bo jestem leniwym userem i lubię pisać z byle jakiego niku bez wymyślania sobie tożsamości (bo mi się nie chce - dlatego od lat używałam kafe). Chyba wiadomo, że mało kto takiego maila napisze i o to chyba chodzi.