Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dorisday11

lakiery do paznokci badanie

Polecane posty

Gość dorisday11

hej, mam do zrobienia do szkoły badanie, wymysliłam, że popytam kobiety w różnym wieku o to jakich firm lakiery kupują i czym się kierują przy ich wyborze. Ma to na celu ustalenie pewnych prawidłowości kto w jakim wieku co kupuje i dlaczego. Tak z grubsza to jeden z fragmencików mojej pracy, więc proszę o pomoc. Wpiszcie orientacyjnie swój wiek (może być przedział), markę lakieru i dlaczego akurat tę, czyli np. 16lat, miss sporty, kupuję,bo cena jest niewielka i mnie na nie stać, szeroki wybór kolorów etc etc z góry dzięki

Gość jolagda
28 lat, astor , ale tylko seria fashion studio, dobra jakoś,paleta kolorów dojrzałych i stonowanych, nie lubię neonów, dobra konsystencja, dobra cena

Gość Gosiabubu
45l. lubię lakiery manhattan,do zakupu skłania mnie wybór kolorów i jakość

Gość gość
OPI - czerwienie, bordo z metalicznym polyskiem (piekne odcienie) Essie - fajna gama kolorow ILLAMASQUA - super kolory Dior - maja fajny pedzelek i sa wytrzymale Wiek 35 lat

Gość gość
rimmel 60 sek - szybko schnie, ale z drugiej strony szybko sie psuje:( i colorama, ten zdecydowanie bardziej wytrzymaly mam tez pare miss sporty - sliczne kolory, jakosc dobra za tak niska cene :) 21 lat

Gość Patatajaa
27 lat, miss sporty, dobra cena do jakości oraz duzy wybór kolorów

Gość PannaMonika_1
33, Sally Hansen, troche drogie, ale jakość jest nieporównywalna! PS. podzielisz sie póxniej z nami wynikami tej sondy? Jestem szalenie ciekawa co wyjdzie!

Gość zeberkaczersk
19! Miss sporty, młodzieżowe kolory,no i na te lakiery mnie stać ;) wiadomo kazda by chciala opi albo inne cuda,nie ma letko

Gość gość
33 lata, najwięcej lakierów mam z Golden Rose, Orly, Essie i OPI (ciężko powiedzieć, których najwięcej, musiałabym policzyć :D). Kupuję ze względu na kolory/faktury, często pod wpływem chwili. Cena nie ma większego znaczenia, jak mnie kolor urzeknie to gotowa jestem dać za niego sporo.

Gość dorisday11
SUPER DZIEWCZYNY! ALE MAŁO, DAWAJCIE DALEJ :)

Gość paznokciomaniaczka
21l ,od kiedy pamiętam kupowałam mnóstwo lakierów ;P ale powiem co i jak przez ostatnie tygodnie, głównie lakiery z efektem typu pękające, piaskowe, brokat etc. ostatnio chyba najwiecej sally hansen,bo mają z efektem włóczki i brokatowe. zatem głównymi powodami są: ''efekt '' lakieru, jakość, a cena ma mniejsze znaczenie

Gość gość
28 lat - jeszcze ;) Golden Rose - świetny wybór kolorów i dobra jakość w przystępnej cenie, Essie, OPI, China Glaze, Models Own, Barry M, Flormar - wybrane lakiery, które skuszą mnie na swatchach w sieci, nawierzchniowo zawsze Sally Hansen mega shine :)

Gość majaczka
35l, ja jestem fanką nude, z resztą praca nie pozwala mi na szalony manicure,wiec to możesz sobie wpisać,czym się kieruje przy zakupie ;d a serio to wszelkie kolory nude jak pod french manicure, głównie miss sporty, lovely, manhattan, astor, cena nie ma znaczenia, jak odcien jest dobry to jest dobry, od róży po beżowe :)

Gość lilkasrilka
26l, widzę,że dziewczyny to jakies opi, barry m, china glaze... tylko są średnio dostępne, tylko w internecie, a ja nie lubię jak nie mogę zobaczyć buteleczki na żywo, więc ograniczam się do tego co mam pod nosem,a nie jest tego dużo bo nie mieszkam w dużym mieście, więc głównie wibo, rimmel i miss sporty używam, czasem vipera :) głownie kieruję się dostępnością, ceną, trawałość w dobie top coatów można wydłużyć

Gość monika188
18l, miss sporty, lovely, wibo, najważniejsza cena, kolorystyka

Gość baronowapisz
22l , ja uwielbiam rimmel, za nowoczesność i szeroki wybór kolorystyczny, no i są tanie :D

Gość boguszek
29 lat, Rimmel za serię z Rita Ora, piękne kolory i świetna trwałość bez top coatu! No i miss sporty za cenę :)

Gość gość
20l. Rimmel 60 sek, jakość, ładne kolory, cena, trawłość

Gość hanutka11
27l, ja jakoś przywiązana jestem do manhattan lotus effect, jeszcze nigdy się na nich nie przejachałam, więc jakość i cena git

Gość gość
46 lat mieszkam w UK OPI,,china glaze dobra konsystencja, fajne kolory Sally Hansen tez lubie Czasem Chanel , Estée Lauder albo YSL jak mi sie kolor spodoba W Polsce Inglot bo super kolorystyka I dobrze sie trzymaja Cena znaczenia nie ma dla mnie,,liczy sie Czy lubie kolor a wszystkie odpryskuja mi PO max 2 dniach Jak mi sie chce to IDE sobie zrobic Shellac do salonu

Gość karolinawosko
34l, sally hansen, essie, jakość ważniejsza od ceny, ilość kolorów, nie ma znaczenia, wolę podstawowe barwy a mieć setek lakierów jest bezsensu, nie starczy życia na zużycie

Gość BarbaraHuc
26 lat, tylko miss sporty! tanie o dobre, nie bede wydawac majatku na lakiery bo mam za duzo wydatkow