Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nowa Kafeteria wygląda fatalnie. Oto lista rzeczy do zmiany

Polecane posty

Gość gość

Witam, Jestem na Kafeterii od kilku lat i tak jak większość ''starych'' użytkowników widzę, że Kafeteria wygląda coraz gorzej, z fajnego forum zrobiliście drugą Samosie i Pudelka w jednym, świetny i czytelny layout został zamieniony w zeszłym roku na ''burdelowy'' róż i wzorki a teraz to... Moje uwagi: - belka na górze wygląda teraz znacznie lepiej, nowocześnie, nie raz w oczy jak poprzednia - po prawej ramki /najpopularniesze/ i /bez odpowiedzi/ są wg mnie zbędne, zwłaszcza ta druga, forum powinno być przede wszystkim czytelne, to nie pudelek czy portal dla gimbazy, Wizaż.pl mimo fatalnego wyglądu jest sto razy bardziej czytelny - jasnoniebieska czcionka pogarsza brak czytelności, kolor powinien być

Gość gość
znacznie bardziej intensywny bo ten męczy wzrok - gdy klikamy na jakiś temat niepotrzebnie znajdują się tam ramki /inne tematy z tej kategorii. Po co to komu ? Użytkownik i tak kliknie wstecz przejrzeć reszte tematów - zniknął button /spis tematów/ ze spisu tematów - gdy dodaje nowy temat, musze za każdym razem wybrać dział w którym chcę ten temat dodać - nie da się pisać postów i zakładać tematów z telefonu (sprawdzałam w Operze Mini w starym telefonie z Javą i w przeglądarce Dolphin i Firefox na Androidzie, wszędzie to samo) - banery /polecane/ powinny być odrobine mniejsze, jeszczę raz powtórze, że prowadzicie forum (tak mi się wydaje) i to forum i wypowiedzi użytkowników powinny być na pierwszym miejscu, tekst powinien być czytelny a nie obrazki (no chyba, że nowy target WP to dzieci i młodzież) - należy w końcu poprawić filtr antyspamowy i cenzurę, który blokuje

Gość gość
Mam nadzieję, że wreszcie wysłuchacie uwag userów i zmieni się coś na lepsze, bo inaczej będę musiała wrócić na Wizaż, którego nie lubię ze względu na poprawność polityczną, Kafeterie wielu kocha za wolnosc wypowiedzi, można pisać co się chcę, wierze ze forum wróci do korzeni i nie stanie się drugą ''Samosią''. Pozdrawiam, Monika

Gość gość
uwagi pisz na redakcyjnym cipo i kogo to obchodzi czy sie tobie podoba czy nie? nie wiem skad wzielas niebieska czcinke, u mnie jest czarna x a teraz wypad jak sie nie podoba

Gość gość
podnosze

Gość gość
da się pisać z opery mini z telefonu i smartfonu, ale nie odświeżają się tematy, trzeba korzystać z opery mobile