Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sama od 5 lat czy szukac przyjaciela do pieszczot

Polecane posty

Gość gość

Niestety nie ulozylo mi sie w zyciu mam 32 lata i jestem sama bez seksu od kilku lat, znajomy mi proponuje same pieszczoty bez stosunku, sam tez nic nie chce dla siebie miec z tego, jednak troche sie obawiam tego, stracilaam nadzieje, ze bede miec meza, dzieci wiec chce miec chociaz troche z tego zycia, co myslicie?

Gość SzymonZPlastiku
Twoje życie, Twoje sumienie, Twoja mentalność, Twoja decyzja.

Gość gość
wiem wiem ale boje się ze bede załowac;/ czuje sie strasznie samotna, w moim wieku okropnie odczuwam brak kogos bliskiego,pieszczot itp

Gość SzymonZPlastiku
Mi się przygoda w sam raz na raz zdarzyła jednokrotnie. W trakcie była przyjemność tylko mechaniczna. Po samym fakcie pomyślałem "jak czipsy, bo lubię czipsy". Dobrą książkę czasem się wspomina, do dobrej muzyki wraca, a tamto - użyłem sobie, negatywnych i pozytywnych wspomnień brak. Kolejnymi takimi okazjami nie jestem zainteresowany. Jak jest źle ręka służy. Może doznania nie te, ale po fakcie można zająć się czymś równie przyjemnym, obejrzeć film, poczytać książkę; nie zważając na nikogo.

Gość gość
jak Ci znajomy proponuje? on sam jest w związku i dlaczego bez seksu, tylko pieszczoty, dobrze rozumiem?

Gość gość
on jest sam

Gość gość
bierz co dają, a to dobry znajomy, tak wprost Ci proponuje, czy jednak jakoś bardziej dwuznacznie i domyślnie?

Gość gość
wprost zapytal, wie ze jestem sama wiele lat, on nikogo nie ma,kiedys napisalam mu, ze czuje sie samotna i brakuje mi bliskosci

Gość gość
a co o nim myślisz?