Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zmiana szpitala

Polecane posty

Gość gość

Witam mam pytanie. Czy jeśli zabieg pobierania wycinka z szyjki macicy był wykonywany w szpitalu "X" to odbierając wyniki u lekarza prowadzącego oraz zalecenie operacji. Mogę poprosić lekarza by dał mi skierowanie na operację do innego szpitala "Y"? Czy do końca muszę już się leczyć w szpitalu "X"??

Gość gość
Proszę o odpowiedź!

Gość lanser
jeśli masz skierowanie do spzitala możesz się zgłosić do dowolnego szpitala w polsce posiadajaćego umowę z nfz. skierowanie może również wypisać dowolny lekarz nawet ten który nie ma umowy z nfzetem

Gość gość
dziękuję za odpowiedź. Miałam skierowanie wybrałam szpital "x" miałam zrobiony zabieg, teraz odbiorę tam wyniki i jeśli będzie konieczne dalsze leczenie - operacja, czy mogę poprosić lekarza ze szpitala "x", że chcę się przenieść do innego szpitala? Czy będzie to niemożliwe, ponieważ to w szpitalu "x" miałam robiony zabieg i oni maja wyniki tego zabiegu, a ja dostane tylko ich kserokopię.

Gość lanser
wynik jest wlasnoscia tego kto placi za badania czyli jesli w szpitalu ci zrobili badania to dostaneisz ksero wyniku bo oni beda mieli oryginal. nie wiem czy mozna prosic o wypisanie skierowania do szpitala przez szpital bo to irracjonalne ale moze ci dac inny lekarz skierowanie do szpitala na podstawie ksero wyniku przeciez

Gość lanser
po zastanowieniu - tak mozesz zmienic szpital nie wiem co jest do tego potrzebne pewnie wypis z jednego i miejsce w drugim.

Gość gość
Dziękuję.

Gość goścgośćgość
Witam Was moje drogie! Jeżeli miałybyście ochotę poczytać o wszystkim co nas, kobiet dotyczy - problemach kobiecych, ciąży porodzie i naszych dzieciach zapraszam na http://dumnamama.pl Jest to portal, który współtworzony jest z Wami - kobietami abyście mogły czytać to, co Was interesuje! Serdecznie zapraszam i życzę dużo, dużo zdrówka! :)