Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

przestraszony988

Ciąża? Proszę o pomoc.

Polecane posty

Witam wszystkich! Mam mały problem... Jakoś koło 8 maja, kochałem się z dziewczyną. Wszysko pięknie, ładnie. Zacząłem kończyć w niej oczywiście w gumce i w tym momencie z niej wyszedłem. sprawdzałem potem gumke i na moje oko była cała. I tutaj ten mały problem... Dziewczynie spóźnia się okres jakieś 10 dni . Dodam iż ma nieregularny, troszkę stresu związanego ze szkołą oraz niedługo wybiera się do szpitala na zabieg. Ona się jak narazie nie denerwuje, no może troszeczke, ale ja jestem taki lekko pod denerwowany . Czy ona może być w ciąży? A może tyle jej się spóźnia przez stres, oraz jak to jest z tym okresem nieregularnym?

wiesz myślę że nie :) najlepiej jakbyście test zrobili albo do ginekologa na USG, a przez stres może się miesiączka spóźniać. A ma jakieś objawy? np. mdłości, zgagę je wszystko co jej w ręce wpadnie takie tzw. zachcianki?? :)

Nie ma nic z tych rzeczy. Jeśli do Poniedziałku nie dostanie to we Wtorek udam się po test. Zastanawia mnie jeszcze w którym tygodniu się zaczynają jakiekolwiek obiawy ciąży?

Gość moze otucha
Skoro guma cala to dziecka z tego byc nie powinno. Oj oj czasami brak mi slow na tych hlopiw

Gdy zajdzie do zapłodnienia (plemniki żyją 3 dni) to nawet po kilku dniach mogą się już zacząć objawy.

Gość moze otucha
Ja po nicku typuje 16 :P

Denerwuje się ponieważ chcę abyśmy najpierw skończyli szkołę. Jeśli ta sytuacja byłaby rok później to nawet bym się cieszył, ale nie teraz. Przepraszam za głupi temat ale się zwyczajnie denerwuje. Dziękuje, że ktoś w ogole odpisał :)

Gość moze otucha
U mnie najwczesniejszy objaw to lekkie plamienie implatacyjne orazutrzymujaca sie temperatura. Od ok 9 tc mdlosci wymioty i wszystko to co najgorsze :)

to się cieszę że nie 16, nawet jeśli by sie okazała być w ciąży to juz dacie radę :)

Gość moze otucha
Oj tez czesto mialam kontakt z muszla :)

Gość moze otucha
Tak urodzilam :) 6 miesiecy temu coreczke

noo przestraszony nie chciał byś przez to przechodzić :S @moze otucha. jak ma na imię? :)

Gość moze otucha
Ano jazda :) nikt nie mowi ze jest lekko . Z tym ze to baby musza przechodzic.

Co nie? oni zrobią i szczęśliwi a my przechodzimy przez tą jedna wielką tragedią :p

Gość moze otucha
To sie zgadalysmy:)

Gość moze otucha
Dokladnie :)

Gość moze otucha
Takze przestraszony glowa go gory bedzie co ma byc ale mysle ze bedzie dobrze trzymajcie sie

Gość moze otucha
Oliwia 30 lat