aguuss 0 Napisano Maj 30, 2014 10 dni temu miałam stosunek... Od 3 dni mam obfite sluzy (gęste i prawie że białe) do tego mam ostre bóle w lewym jajniku i do tego bóle i zawroty głowy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość moze otucha Napisano Maj 30, 2014 Czekac cierpliwie do terminu miesiaczki i zrovic test Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aguuss 0 Napisano Maj 30, 2014 Zawsze między 30 a pierwszym dostaje a narazie nic... I takich bólów nigdy nie miałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malinkowaaa 0 Napisano Maj 30, 2014 noo bóle przed miesiączkowe :) nie panikuj poczekaj troche Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aguuss 0 Napisano Maj 30, 2014 No dobrze by było... Ale te bóle są okropne... W nocy aż chcieli pogotowie wzywać bo się nie umiałam ruszać i czułam się jak by ktoś mi gwoździe wbijal w ten jajnik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malinkowaaa 0 Napisano Maj 30, 2014 lewy prawy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malinkowaaa 0 Napisano Maj 30, 2014 lewy już widzę -.- to na pewno przed miesiączką :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malinkowaaa 0 Napisano Maj 30, 2014 a jak nie to będziesz bawić :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość moze otucha Napisano Maj 30, 2014 Kurcze... kiedy autorem tego typu topikow jest mezczyzna topotrafie zrozumiec ale kiedy kobieta opisujac obiawy zadaje pytanie czy moze byc w ciazy to juz nie rozumiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach