Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tescikowa

Znikajaca druga kreska ciazowa czy to mozliwe?

Polecane posty

Gość tescikowa

Witam. Mam pytanie bo jestem skolowana. Do okresu zostalo 3 dni. Wczoraj popoludniu zrobilam test ciazowy i ukazala sie blada ciensza kreseczka testowa duzo bledsza i ciensza od controlnej. Mok partner tez ja widzial. Po godzinie kreska znikla... Dzis rano wykonalam kolejny test ktory nie wykazal nic... Czy mozliwe jest ze zaszla jakas bledna reakcja w pierwszym tescie? Jakies przebarwienie? Bo chyba za szybkoko sie ucieszylam... Czy ktoras z was miala taka sytuacje?

Gość ma ma
nie ważne co się robi z testem po godzinie bo to zbyt długi okres, bardziej by mnie zastanawiało dzisiejsze nie pojawienie się kreski. ja test zrobiłam jak mi się okres zaczął spóźniać tydzień i kreska była tak słaba, że prawie niewidoczna, a mimo wszystko zaszłam w ciążę. ja bym poczekała te trzy dni i zobaczyła jak się sprawy potoczą, a jak okres się spóźni to zrób jeszcze raz test.

Gość gość
Najwiarygodniejszy test to ten z moczu porannego. Skoro nei wykazał nic to albo za wcześnie go zrobiłaś albo nie jesteś w ciąży. Ja z drugim dzieckiem robiłam test 5 dni przed terminem @ i pokazała się kreska, która jest do dziś bo zostawiłam testy na pamiątkę. Zrób test z krwi, który da ci 100% pewności,albo poczekaj do terminu miesiączki.

Gość tescikowa
Ehhj chyba musze czekac... Bo jutro jade na urlop... Nie mam szans na badania krwi w tym moemncie...

Co ci szkodzi zrobić trzeci test?

Gość gość
zrób test dopiero po terminie@

Gość tescikowa
Wykonalam dzis kolejny test elektryczny.... "not pregnet" czyli jeden test pozytywny dwa negatywny wszystko chuba jasne juz ;)