Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ludzie ogarnijcie sie to nowe forum jest naprawde proste w obsludze

Polecane posty

Gość gość

oto co przeczytalam wczoraj: -nie moge sie zalogowac-na gorze po prawej jest ZALOGUJ SIE -po co te ozdobne serduszka-to nie ozdoba,poprostu klikasz na serduszko i dodajesz automatycznie temat do ulubionych -trzeba przejsc przez caly temat by sie dostac do ostatnich postow-przy kazdym temacie jest opcja POKAZ OSTATNIA STRONE. czy naprawde to takie trudne?

Gość gość
widocznie nie dla wszystkich🖐️

jasne,ze proste.tez nie rozumiem tych wszyszkich´´trudnosci´´.haha wejdz na kafe,to nagle sa tu sami adwokaci i lekarze,elita poprostu,ale jak cos do czego to nawet sie zalogowac nie potrafia:D

od wczoraj widze same nowe niebieskie nicki haha nie moga sie na stare nicki zalogowac

Gość shrek_
jasne wszystko jest proste w obskudze zwlaszcza igiotki tu piszace 🖐️

Gość gość
a gdzie jest to pokaż ostatnią stronę? ja nie widzę

wybacz ale wczoraj mnie zlinczowali. poza tym nie moge dodac awatara na proxy. jeszcze jakies spekulacje o najmadrzejsza?:)

tzn w zasadzie sam nie rozumiem dlaczego moge zalozyc nowy profil przy jednoczesnym banie po ip ale nie wszystko trzeba rozumiec szczegolnie jak sie jest walleniem. a pacz ze za walenia tak sie nie wsciekaja jak za zdjecie. moze boja sie greenpeace?:classic_cool:

czarna inez,nie wiem czy to do mnie bylo?jesli tak,to zapewniam,nie jestem zadna inez:)

tak se spiewam nie slyszala ze wallenie spiewaja pasjami?

Gość to forum coraz gorsze
Ja kochałam to forum właśnie za brak cholernych avatarów które nic nie wnoszą do tematu oprócz wizualnego chaosu. Kochałam to forum za wizualną przejrzystość, ale ludzie jak to osły zawsze muszą wszystko spieprzyć żeby się dostosować do głupiego ogółu bo ktoś sobie avatarka wymyślił a dziewczynki nastoletnie lubią takie bohomazy

twierdzisz ze moj wallen nic nie wnosi do tematu? co do chaosu to sie nie zgadzam. dzieki awatarom mozna sie lepuej rozeznac kto kiedy cos pisal

a ja mam motywacje do bazgrania. pobudza to moja wyobraźnie. nasuwa nowe skojarzenia tworzy nower polaczenia neuronalne. i lajk it

mi sie podoba ta opcja z awatarem.przeciez nikt nie kaze wrzucac prawdziwych zdjec:Pzgadzam si z Walleniem,dzieki temu wyrabiamy sobie marke:D

inez wyrabianie waluty jest dla zwyklych smiettelnikow zakazane poza tym marka wyszla juz z obiegu:P

Gość to forum coraz gorsze
A po co jeszcze na środku strony wdupczona ramka "inne tematy z tej kategorii" ?? Po cholere mi to, chyba tylko po to żeby sie wpieprzać i więcej przewijać