Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kredyt na mieszkanie

Polecane posty

Gość gość

mam 24 lata , jestem singielka, ale mam dziecko, zarabiam ok 4500 miesiecznie plus 750zl alimentow na dziecko, czy mialabym zdolnosc kredytowa na mieszkanie w cenie ok 200tys? mam jeszcze odlozone na koncie ok 20 tys moglabym to przeznazyc na wklad wlasny.

Gość ivciaaaaaa
to wie tylko bank :) my z mezem mamy wspolnie 9300 zl miesiecznie, bez dzieci i dostalismy trzy lata temu 600 tys na mieszkanie

Gość gość
ktos moze sie orientuje, pracuje w banku, lub mial podobny przypadek

Gość gość
moim zdaniem zdolnosc jest, ale po wplacie własnej wszystkich oszczędności z czego urzadzisz to mieszkanie? bedziesz spala na betonie z bachorem? musisz mieć więcej pieniędzy albo brać kredyt w getinie

Gość gość
a bez wkladu wlasnego tez bylaby zdolnosc?

Gość gość
"Bachor" - dziecko nie znanego ojca. Moje dziecko zna swego ojca tak jak napisalam wyzej dostaje alimenty wiec raz wystarczy uzyc logiki , a dwa : NIE UZYWAJ SLOW KTORYCH NIE ZNASZ ZNACZENIA

Gość gość
Ja uwazam ze zdolnosc na male mieszkanko masz jak najbardziej,jednak musisz to przemyslec i przeanalizowac czy masz prace raczej stala, bez ryzyka zwolnien, wraz z dzieckiem rosna tez koszty jego utrzymania. Przy racie na 20 lat kwota raty zalozmy 1500 , to i tak zostaje ci jakies 3000 wiec na dwie osoby nie jest tak zle., Ja bym sie zdecydowala na twoim miejscu

Gość gość
ja nie pracuje na pelen etat, od wrzesnia lub pazdziernika dostane umowe na caly etat , wtedy moje zarobki beda wynosi ok 7500 brutto, mysle ze 2500tys smialo moglabym placic. ja jestem zdecydowana , tylko czy bank udzieli mi takiej pozyczki.