Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tabletki tenia anty

Polecane posty

Gość gość

znacie może tabletki antykoncepcyjne tenia? lekarz mi takie wypisał ale nie mogę znaleźć ich w internecie. w ogóle zdziwiłam się bo tylko pytal kiedy ostatni okres był itp. i nawet nie przebadał. wypisał takie tabletki na pałę. nie chciałabym po nich przytyć bo i tak mam parę kilo do zrzucenia po ciąży

Gość gość
hej...szczerze powiedziawszy to nie spotkalam sie z takimi tabletkami,moze idz do innego gina bo to jest nie do pomyslenia ze mogl ci przepisac tabletki bez badania...ja przed tabletkami mialam zrobione rozne badania chodzby nawet cytologie...jezeli bys chciala to popros o przepisanie vibin mini jak dla mnie sa swietne...nie jestem gruba ale mam troszke tu i owdzie i po nich nie przytylam ani kilograma ale wiadomo ze kazdy organizm jest inny i moga tabletki inaczej oddzialywac na ciebie...ale osobiscie polecam

Gość gość
dzięki za odpowiedz ;)

Witam.Tabletki Tenia biorę już 7 dzień.Po wielu opiniach przyznam szczerze bałam się ich brać.Ale wszystko jest dobrze.Są jakieś małe krostki,ale nie wiadomo czy przez proszki czy przez okres.Owszem piersi bolą (tkliwość piersi). Ale organizm musi się przyzwyczaić.Nie narzekam na nie.Brałam inne ale dłuższy czas nie zażywałam żadnych i Tenia jak dla mnie są ok.Mam 30 lat więc morze też inny organizm,chyba co tabletka to ma swoje reguły także w stosunku do wieku.

Gość gość
Witam ja tez stosuje te tabletki i dobrze sie po nich czuje. Sa one zadko nie spotykane gdzie bym nie poszla to nigdzie ich na stanie nie mieli tylko musili je zamowic i tak je dostalam. Tylko narzekam bo bardzo mnie bola po nich piersi tylko nie wiem czemu tak jest. prosze o rade....?