Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kalisi

Mój chłopak nie daje mi orgazmu

Polecane posty

Gość Kalisi

Kochamy się od roku średnio raz w tygodniu. On jest moim pierwszym chłopakiem a ja jego pierwszą dziewczyną. Ja mam 20 a on 19 lat. Co jest nie tak? Nigdy nie miałam orgazmu. Jest mi przyjemnie ale cały czas tak samo. Robiliśmy to w wielu pozycjach i bardzo długo. On może naprawdę długo i nawet jak dojdzie to chwilę odpoczywa a potem jedziemy dalej. Raz kochaliśmy się prawie 2h !! Z krótkimi przerwami dla niego oczywiście ale nadal nie mogłam dojść. To ze mną jest problem czy z nim?

Gość gość
Może to nie ta dziurka?

Gość goscc
Dobra jestes,dwie godziny.Bożżżesz ty mój ,bedziesz kiedys musiała laserowo zwęzać pochwę hahaha

Gość Kalisi
2h ale to nie był ostry seks. Raczej delikatny. Wątpię żeby w mojej pochwie zaszły jakiekolwiek zmiany.

Gość Kalisi
Co do poprzedniego, w życiu nie pozwolę sobie na anal. Jak dla mnie, to jest obrzydliwe. Więc raczej TA dziurka. Spodziewałam się jakiejś sensownej odpowiedzi. Jak widać nie mam na co liczyć.

Gość gosciuuuuu
nie dlugosc sie liczy a intensywnosc.a prawda taka ze malo ktora dochodzi przez sama penetracje.wiekszosc pomaga sobie palcem na lechtaczce.

Dostałaś konkretną odowiedź. Czasami, bardzo rzadko, zdarzają się kobiety, które tylko analnie doznają orgazmu i nie ma powodu do obrażania się na kogoś. Poza tym, jeżeli mogę doradzić, poszukaj sama na sobie takich miejsc, które ciebie poniosą na szczyt. I podpowiedz swojemu chłopakowi jak może to zrobić. Zamiast oczekiwać gotowaca, warto czasami samemu szukać. Poznaje się wtedy swoje ciało i jest super.

Gość gość
ja tez nie mialam dobrego seksu

Gość Laydiss
nie jesteś sama. mój nie jest dlugodystansowcem, przez co nasza bliskość jest bardzo delikatna. jeśli przyspieszy i robi się już miło - to on dojdzie, a ja zostaje sama na placu boju. jak ktoś słusznie zauważył nie długośc a jakośc może mieć tu wpływ. Także następnym razem zasugeruj nieco ostrzejsze i pewniejsze zbliżenie. Mnie tego bardzo brak i mam dość.

Gość gość102
Ja potrafie długo, i to wcale nie przechwałki. Laydiss ile masz lat?

Gość gość
w ogole

Gość gość
cyt. : Raz kochaliśmy się prawie 2h !! Z krótkimi przerwami dla niego oczywiście ale nadal nie mogłam dojść. To ze mną jest problem czy z nim? MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM Moje drogie dziecko, kobieta orgazmu musi się nauczyć i z reguły zaskakuje dopiero po 50-ciu zbliżeniach ale nie na ławce parkowej, tylko w komfortowych warunkach, w przytulnej sypialni , przy lampce wina, nastrojowej muzyce i palącej się świecy. Jak chcesz przyśpieszyć naukę, to kup se dildo wielkości podobnej do penisa Twojego chłopaka i trenuj szukając erogennych punktów w pochwie i wreszcie po jakimś czasie osiągniesz orgazm. Do dilda stosuj lubrykant KY.Inna rada: podczas penetracji przez chłopaka stymuluj łechtaczkę palcem naoliwionym KY, bo być może wymagasz silniejszego tarcia.

Gość gość
Dodatkowo włączcie p****la, może on przyśpieszy orgazm. Chłopak nie może Ci dać orgazmu, bo tego się nie nosi w wiadrze jak np. wodę. Orgazm ma miejsce w ośrodku rozkoszy w mózgu i to trzeba wyzwolić delikatnym tarciem o śluzówkę łechtaczki. Tarcie może być penisem, dildem, palcem, językiem. Oooooooo, język jest dosyć szorstki, zatem spróbujcie minetę🖐️

Gość gość
Jak traktujesz go poważnie to powinnaś powiedzieć mu.Niech zaczyna od minetki potem dopochwowo i skończ lodzikiem pełne spełnienie w seksie.

Gość Laydiss
Gość102 - 28.

Gość Kalisi
Anita17: Nie lubię się masturbować więc nigdy nie miałam orgazmu dzięki samej sobie. gość: Jego mama często wyjeżdża na delegacje. Ojca nie ma. Dlatego często spędzam u niego weekendy więc mamy komfortowe warunki. Jest wygodnie, przytulnie i romantycznie. I myślę że zwracanie uwagi na wiek jak np "moje drogie dziecko" nie ma tu nic do rzeczy. Jesteśmy ze sobą rok ale doświadczenia w sferze seksu mamy już sporo bo tak jak mówiłam próbowaliśmy wielu rzeczy o których starsi nawet nie słyszeli. Mam problem więc dziękuję za rzeczowe odpowiedzi i rady. gość: Tak, traktuję go poważnie ale jak zacznę z nim o tym rozmawiać to czuję, że się załamie. Pomyśli że to jego wina choć ja coraz częściej mam wrażenie, że tylko i wyłącznie we mnie tkwi problem.

Gość gość
Z czasem bedzie i ci dobrze. Jakbyś lubiała sie masturbowac i to bys robiła wczesniej to bys poznała swoje ciało, nauczyłabys sie orgazmów, duzi łatwiej byłoby ci dzis. A z chłopakiem powinnaś pogadać, on powinien znać ten problem, rzem pójdzie wam łatwiej, sama bez niego bedzie ci bardzo trudno dojść do orgazmu podczas stosunku. Duzo kobiet potrzebuje czasem roku albo dwóch zanim tego sie naucza.