Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KamilaTeo22

Wątpliwości. PILNE!

Polecane posty

Gość KamilaTeo22

Hej . proszę o pomoc! Nie wiem co robić spóźnia mi się 2 dni okres, ale nie zawsze był regularny, poza tym w ostatnim miesiącu miałam dziwne miesiączkowanie. Bolały mnie jajniki, po 2 dniach dostałam okres, który bardziej przypominał plamienie. Trwało to 4 dni (normalna miesiączka trwa u mnie ok 5 dni ). Tydzień później w czasie gdzie mniej więcej zawsze dostaję okres dostałam normalny okres. Robiłam 2 testy ciążowe i wyszły negatywne. Przyznam że od 2 lat pale codziennie (z malutkimi wyjątkami) marihuanę. Od kilku dni czuję taką jakby ciężą macice i taki leciutki ból jak podczas okresu. Nie wiem czy to oznaka że okres się zbliża a po prostu przez to że się stresuję on się opóźnia? Proszę o pomoc !

Gość vrgwgwcwe
to może najpierw napisz nam czy i kiedy uprawiałaś seks... z jarania zielska się dzieci nie rodzą

Gość gość
a jak marihuana mialaby wplynac na twoj okres? do szkoly, gimbusko

Gość KamilaTeo22
W marcu uprawiałam ostatni stosunek. Nie chodzi o to, że z Marihuany są dzieci, tylko THC ma w pływ na płodność kobiety jak i mężczyzny ( zwłaszcza na plemniki faceta). Mój partner także pali marihuanę tyle co ja. Po za tym podczas naszego stosunku obydwoje nigdy nie dochodziliśmy z pewnych przyczyn. Zastanawiałam się nad ciąża dlatego zrobiłam testy. Późniejszą myślą był torbiel.

Gość KamilaTeo22
Poczytaj sobie trochę na temat marihuany jaki może mieć wpływ na okres jaki i na płodność.. I wypraszam sobie mam 22 lata.