Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lizyy_37

CZTERY CÓRKI: WYCHOWANIE

Polecane posty

Gość Lizyy_37

Witam. Chcialabym się z wami podzielić moimi doswiadczeniami i także chce aby do tematu przyłączyły się mamy które los obdarzył czteroma córkami. Może najpierw zacznę od siebie. Pierwsza corke urodziłam dość mlodo bo w wieku 21 lat. Nie była to wpadka, chcialam tego dziecka. Zdecydowalam się poniewaz nie chcialam isc na studia, a technikum mialam dobre. Kiedy byłam już w ciazy obawialam sie wielu rzeczy, ale był przy mnie mój nazeczony. Kiedy po raz pierwszy zobaczyłam Majeczke na oczy wszystko już było piękne :) Rok po urodzeniu corki wzięłam slub. Trzy lata później zaszlam w ciaze i urodziłam druga corke Blanke. Nie chcielismy narazie więcej dzieci. Kiedy Maja miała 13 lat a Blanka 9 zaszlam w kolejna ciaze. Była ona planowana. Mieliśmy nadzieję że będzie to chłopiec. Na usg lekarka mówi iż będzie to trzecia dziewczynka ! Ucoeszylam się mąż chciał chlopca lecz także był zadowolony, wkońcu liczy się czy dziecko będzie zdrowe. I tak to na świat przyszła Helenka. Zdrowo sie rozwijala. Teraz moje corki maja: 17, 14 i 5 lat. Tego roku w lutym razem z mężem pojechalismy w Alpy. Dzieci były w tedy u kuzynki. No i oczywiscie byliśmy tam tylko we dwójke i wpadliśmy. Zaszlam po raz czwarty w ciaze. Najbardziej z dzidziusia cieszyla sie Helenka. I jakiś czas temu poszlam na dlugie oczekiwane usg. Czekalam aż lekarka powie plec i tu nagle: CZWARTA DZIEWCZYNA!!!! ;) Byłam troszkę zaszokowana, ale zarazem szczesliwa. To już 5 miesiąc a ciąża jest zagrożona więc musze cały czas leżeć i strasznie mi sie nudzi. Pomyslalsm więc że fajnie byłoby porozmawiać z mamami czterech córek. Zaprszam do rozmów.

Gość gość
u mnie w rodzinie wujek mial 3 córy chciał syna i bach córa, po 2 latach znów córa , za 6 razem trafił się Syn oj jaki był dumny był pewny że jak sie udało już miec syna to następny tez bedzie syn jednak nie ;) Obecnie mają 8 córek i 1 syna U mnie w domu jest nas 4 co 3 lata -też same dziewczyny a ksiądz chodząc po koledzie powiedział -Tadek Ty nie staraj się o Syna bo przez glupotę córek sobie dorobisz

Gość gość
Lepsze 4 zdrowe corki niz parka dzieci z czego jedno chore. Ostatnio widzialam pare z2 dzieci corka zdrowa syn z zespolem downa. Zacznijcie sie cieszyc z tego co macie a nie robicie dzieci na lewo i prawo by miec dana plec to nie jest koncert zyczen!!

Gość gość
A w rodzinie u kolegi jest 6 chłopaków :) wszyscy żyją w zgodzie,miłości i wzajemnym szacunku :) Żony/dziewczyny/narzeczone braci bardzo się lubią.

Gość gość
ja mam 3 (2 córki i synka). Synek 6 latek i normalnie moje oczko w głowie. mały bankowiec z niego lubi pieniazki, liczy je i układa w swoim portfelu. Teraz siedzi i rysuje rysunek na konkurs na kalendarz „Oszczędnego ucznia” w PKO BP. Jestem z niego mega dumna