Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Skryzdlata

Bieganie a utrata wagi

Polecane posty

Gość Skryzdlata

Sytuacja wygląda u mnie tak, że biegam od miesiąca. Dwa, trzy razy w tyg. po 50min czasem krócej bo zrobie dany dystans szybciej. Nie zmieniłam diety, jem jak zawsze. No i waga stoi. Jak myślicie ruszy się kiedyś czy jeżeli wkońcu bede jeść dużo mniej czyli 1500 kcl to zrzuce te kilka kilo.? A może trzeba czasu żeby organim się nastawił na spalanie zbędnego tłuszczu? Dodam że ważę 62 kg przy wzroście 167cm, nie jestem gruba i nigdy nie byłam, BMI jest w normie ale pogoń za idealnym ciałem jest silniejsza. Marzę by zrzucić 5 kg. Czekam na opinie,pozdr

Gość gość
dobrze by było gdybyś biegała więcej, np. 5 razy w tygodniu i odżywiała się odpowiednio. jedz takie rzeczy, które pomogą Ci spalić tkankę tłuszczową

Gość gość
Tłuszcz zamienia sie w miesnie wiec waga nie bedzie ci leciała napewno na pocztku. Zacznij mierzyć obwody a nie sie ważyć.

Chcesz wymodelować ciało? Magiczne słowo to fitness i zdrowe odżywianie!!! :-)

Biegam 4x w tygodniu a dodatkowo ćwiczę z Mel B. Schudłam a ciało robi się coraz jędrniejsze ( szczególnie brzuch) jestem bardzo szczęśliwa bo niedługo zaczyna się sezon bikini. Jak ktoś pisał powyżej duże znaczenia ma zdrowa zbilansowana dieta. Nie mówię tu o dietach typu np. kopenhaska ( dla mnie bzdura i nic więcej).

Gość gość
Bieganie na odchudzanie jest wg mnie najskuteczniejsze tylko po bieganiu pamietaj żeby nie podjadać. Ja sporo biegam dlatego kupilam sobie troche lepsze buty mam NewBalance akurat trafiłam na promocję na buty Fresh Foam http://newbalance.pl/prawdziwa-gwarancja-komfortu i mogę w razie czego w ciagu tygodnia oddać