Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brakuje mi słowa!

Polecane posty

Gość gość

Ludzie pomóżcie :D Bo babka wysłała listę z ocenami ale mnie pominęła. Ale wiem, że zdałam. I piszę do niej maila, że wiem że zdałam i piszę czysto... (??) w sensie że dla pewności PS Ale paskudna ta nowa kafeteria :o

Gość gość
mnie przychodzi do głowy pro forma jedynie :)

Gość gość
Ale bredzisz nie wiem o co cho Napisz ze bralas udział w teście a nie widzisz swojego nazwiska na liście i czy szanowna pani mogłaby sprawdzic

Gość gość
Ooooo! Może pro forma niekoniecznie pasuje ale chodziło mi że dla formalności! :D Więc dzięki serdeczne!

Gość gość
no kazdy wie o co chodzi (ja od tej pro formy) :D

Gość gość
Jeśli napiszesz pro forma zasugerujes z ze piszesz mimo ze wiesz ze ona sie myli Z pewnością nie wyjdzie to najsubtelniej

Gość gość
Nie bredzę. :P Kobieta już na zajęciach powiedziała mi, że zaliczyłam. Ale powiedziała to również paru innym osobom, a tylko mojej oceny nie było na liście. Ale już nieważne :P

Gość gość
Mało czytelnie napisałaś to skąd mam wiedzieć na jakiej podstawie wysnulas wniosek ze powinnaś być na liście ?

Gość gość
no to napisz, ze zaniepokoił cię fakt, iż nazwiska twojego nie ma na liście i prosisz o ponowne sprawdzenie :)

Gość gość
No trudno mi było się całkiem wysłowić skoro nie wiedziałam o jakie słowo chodzi. :P Nigdzie nie twierdzę, że ktokolwiek powinien wysnuwać jakieś wnioski tylko w tym 3 poście bardziej objaśniłam sytuację.

Gość gość
Napisałam, że mówiła mi, że zdałam ale mojej oceny nie ma na liście, więc chciałabym się upewnić tak dla formalności. :)

Gość gość
Nie cierpię pisać maili do wykładowców :D

a to baba ci jakas laske robi podajac wyniki? zapytaj jakby sie czula gdyby jej dziecko znalazlo sie w szpitalu po wypadku a lekarz zapomnial ja pounformowac o jej stanie. jak mnie wkurwiaja takie wlazidupce

Gość gość
walleń - nawallone to Ty masz we łbie. Mama mnie nauczyła, żeby do "obcych" osób a także starszych zwracać się z szacunkiem. I tak się zwracam o ile nie mam powodów aby to zrewidować. I ta babka nie dała mi powodów, bo przeoczenie mojego nazwiska wcale nie jest zbrodnią Nie jestem żadnym włazidupcem. Za to Ty jesteś trollem i właściwie nie wiem po co odpisuję na takie głupoty :P

to cie chyba niedouczyla bo jesxtem z pewnoscia duzo starszy od ciebie a jakos szcunku nie przejawiasz

Gość gość
Napisałam - o ile ktoś nie da mi powodów aby zrewidować swoje poglądy. ;) Poza tym chodziło mi głównie o realne życie a nie internet. :D Trudno określić kto ma ile lat, szczególnie kiedy jego wypowiedź przywodzi na myśl poziom gimnazjum.

jasne. przoczyla. jak kierowcsa przeoczy ze idziesz pasami to nie miej do niego pretensji jak wyladujesz w szpitalu. a tak serio to wynikinegzaminow i jak najwczesniejsze ich poznwanie to dosyc istotna sprawa ktora moze zawazyc na twojej przyezlosci. przeoczenie. nie wiem co o za egzaminy ale byc moze spoznisz sie z ich zlozeniem tam gdzie sa potrzebne i nie dostaniesz pracy, fuchy, czy stypendium. za to dostanie to ktos inny. takie sprawy powuinny byc dograne bo stwatzaja duzo okazji do naduzyc dziecko

Gość gość
Starszy od studenta a pisać nie umie. :D To nie był żaden egzamin a zwykłe zaliczenie, więc mam ogromną nadzieję, że przez poznanie wyniku parę godzin później moja przyszłość nie runie w gruzach! Również pozdrawiam i życzę miłego wieczoru :D

umiem pisac tylko niedowidze ze starosci i mam reumatyzm palcow oraz zqwapnienie kosci. chuj ci w dupe tym bardziej ze nie znqsz podstawowych slow a wytykasz komu pomylki w pisaniu wynikajace z mozliwosci technicznych. szkoda ze tak ochoczo nien ytykasz pomylek wykładowcom co potwierdzqa mojanstepna analize twojej osibowosci. jestes wlazidupcem

rowniez zycze milego dnia co z pewnoscia jest rownoznaczne w twoim przypadku ze speleologia odbytnicza

studentka w dupe jebana. bedzie mnie tu klasyfikowac nasralo w bani. w zasadzie jak wiesz ze zaliczylaes to po chuj tak cisniesz na potwierdzenie wynikow? pro forma?. nie potrafisz przyznac mi racji ale swiatmzweryfikuje twoja pozorna uprzejmoscna raczj hipokryzje ibufonade. niestety bedzie to bolalo troche bardziej niz kilka bluzgow ode mnie