Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rezygnuję z tego forum

Polecane posty

Gość gość

masakra nie wiem kto tu siedzi. Małolaty czy sfrustrowane matki. Jeżeli matki to żal mi dzieci i mężów. Nie mozna uzyskać normalnej odp na pytanie np. te związane z kupką. Obrażanie innych którzy żyją za mniej np. w temacie o życiu za 3 tys lub tych którzyy żyją za więcej. Jechanie po sasiadce, która zbierałą do wiadra deszczówkę bo np. chciała podlac kwiaty...co się dzieje z ludźmi. Co to będzie za kilka lat? lepiej tu nie wchodzić bo chamstwo opanowuje fora...anonimowość robi swoje

Gość gość
to spadaj i nie zawracaj d**y, nikogo to nie obchodzi co myslisz na temat forum

Gość gość
ja też coraz mniej tu wchodze...po powyższej odp wiadomo dlaczego

Gość gość
selekcja naturalna jak w dzungli tylko dzis lwy i tygrysy nosza garnitury nie nie napisze ze jest mi przykro 🖐️

Gość gość
papa 🖐️

Co cię tak wkurzyło?to,że nikt nikt nie przejął się konsystencją,ilością częstotliwością i kolorem kupy twojego dziecka?Tak to już jest,że jak zadajesz głupie pytanie, to dostajesz głupie odpowiedzi.No ajm sory.Ale w sumie dobrze,znikaj stąd,oszczędzisz wszystkim tych kupkowych szczegółów:O

Gość gość
Ja też już tutaj praktycznie nie wchodzę, wolę siedzieć na angielskich forach, tam jest przynajmniej kultura. Szlak mnie kilka razy trafił, jak jadą babki po innych dlatego bo mają inne zdanie. Np. kolczyki, jedna stwierdziła ze by mi mordę obiła za to ze córce uszy przebilam. Kiedy dla mnie np okaleczenie dziecka to jest przegrzewanie i wiecznie zakładanie czapki, bo ubytek na zdrowiu jest baaardzo długotrwały i dziecko dopiero się w życiu nameczy bo mamuśki faszeruja w te dzieci lekarstw tyle ze szok, po za tym jaka to męczarnia dla dziecka ze zaczyna przedszkole i wiecznie chore... Tylko ze ja nikomu błędów tutaj nie wytykalam bo uważam to za niestosowne!

Gość gość
SZLAG! nie szlaK. To dwie różne rzeczy.

Gość gość
Nie zauważyłam piszę z telefonu, który ma słownik i czasem robi mi psikusy i zmienia słówka:-D więc poprawiam: szlag;-)

Gość gość
"ajm sory" nie no padłam, to ja się nie dziwię że tu taki poziom. Witaj Autorko, ja kiedyś byłam uzależniona od tego forum, a teraz jak wejdę raz na tydzień to święto :D

"ajm sory" nie no padłam, to ja się nie dziwię że tu taki poziom."xxxx Gościu wiesz co to ironia?Nie odpowiadaj,dla mnie wszystko jest jasne:O

Gość szoookkk
ja popieram autorkę. właśnie wypowiadałam się w temacie tej dziewczyny co żyje za 3000 zł. nie wiem co się dzieje z większością dziewczyn na tym forum !!!! wszystkie idealne, wspaniałe, bogate, nie mają problemów..... tylko po co tu zaglądają???? i chamsko się wypowiadają??? to forum schodzi na psy.... 4 lata temu dużo tu pisałam i było inaczej, teraz chciałam wrócić ale jest masakra!!!

Gość gość
jak teraz dodac temat do ulubionych ? , na tej nowej wersji kafeterii ? musze byc zalogowana ?

Gość gość
na serduszko musisz kliknąć i ono zaznacza się na czerwono

Gość z pieca spadlo
ja zrezygnowalam miesiace temu. jestem pierwszy raz od bardzo dawna. to byla dobra decyzja :)

Gość gość
dziekuje , za czerwone serduszko ! :))

Gość gość
Tez widze,ze tu tylko wyzywanie od idiotek, życiowych nieudaczników i leniow, cokolwiek napiszesz to zawsze zjada cie. A do tego ta nowa szata graficzna jest beznadzieja, co chwile jakis spam wyskakuje jak cos wiecej chcesz napisac ale ci co sie reklamuja podaja linki w kazdym temacie to o dziwo moga, nie ma spamu, kafe to dno.chyba sie przeniose na wizaz, tam slodko az do przesady ale lepsze to niz mega chamstwo na kafe