Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość camgirls

co myślicie o pracy na czatach?

Polecane posty

Gość camgirls

Hej dziewczyny! chciałam pogadać z wami co sądzicie o pracy na kamerkach internetowych :)

Gość gość
hmmm a dookladniej?

Gość camgirls
Ja jestem jedną z nich :) Zarabiam na niemieckich czatach od 3 do 6 tyś. Osamotniona jestem troszkę dlatego pisze na tym forum bo nikt nie wie o mojej pracy wiec nawet nie ma z kim pogadać... Niemiecki u mnie jest zerowy ale miesiąc pracy i nauczyłam sie podstawowych zwrotów jak " zobacz mój orgasm " albo "co powiesz na anal" powiem wam ze ani trochę nie czuje sie z tym źle..w końcu to tylko wirtualne a kasa jest niezła :)

Gość camgir
jeżeli chciałabyś żebym Cię wtajemniczyła to zapraszam do kontaktu :) deszczowapogodawsercu@wp.pl gg:9972829

Gość gość
niezla kasa ale to taki burdel bez dotykania

Gość gość
słyszałam , że dziewczyny trzepią na tym niezłą kasę ale włąśnie na zagranicznych.

Gość gość
pokazujesz swoje czesci ciala czy tylko twarz???

Gość camgir
Wiesz ja czasem spędzam cały wieczór na samym pisaniu i ciągle koleś czeka aż sie rozbiore mija 5 min a ja dalej sie tylko oblizuje.. i i tak 50 euro trzepnie w wieczór..;D

Gość gość
jaka to firma? gdzie mozna znalez ofetre? czy kasa regularnie wplywa Ci na konto? jak to wyglada?

Gość camgir
Ja akurat pokazuje wszystko , bo to najwieksze zarobki wtedy :) Na niemieckich czatach nikt Cie nie rozpozna , polaków na to nie stać ich ledwo na Showup stać. Nigdy jeszcze nie widziałam zarejestrowanego polaka. Minuta kosztuje od 2 do 4 euro wiec.. hihi

Gość camgir
napisz do mnie na priv wszystko Ci powiem :) Kasa wpływa na konto do 3 dni od Twojego kliknięcia " wypłać" :) Ja sobie założyłam konto walutowe , jak wyszłam z banku z 3 papierkami a potem z kantoru z wielkim pliczkiem kasy to aż sie popłakałam ze szczecia haha

Gość gość
a Ty jak znalazlas ta prace, ktos Ci polecil? jak dlugo w tym siedzisz?

Gość gość
hmmm chyba nie odwazylabym sie..musialabym sama mieszkac zeby nikt mnie nie slyszal z rodziny hehe chyba ze samo pisanie to mozna byloby sie zastanowic

Gość CamGirl
Miałam kiepską sytuacje w domu.. matka miała mnie w d***e zajęła sie swoim facetem WOJSKOWYM mówie nie wytrzymam . wyprowadziłam sie i byłam bez kasy. Pracowałam na polskich czatach ale te 2 tyś mi nie starczało. Przeszłam na niemieckie czaty które sama znalazłam. Praca z******ta nie odczuwam nawet ze pracuje i z czasem stało sie to ciekawe :) szukałam aż znalazłam :) ale głupio mi tak samej w tym siedzieć nie mam nawet z kim sie dzielić informacjami... dlatego polecam wam :) Macie mój kontakt piszcie kobietki :)

Gość CamGirl
to nie firma. Firma okrada Cię z kasy i musisz mieć określone dyżury jak sie nie wstawisz online to 50 euro kary. Pracuje sama dla siebie. I jestem online ile chce i kiedy chce

Gość CamGirl
ja mieszkam z kumpelą ona śpi a ja daje czadu nie trzeba nic mówić ani jęczeć czy coś . SPOKO :)

Gość gość
A ile zarabiasz miesiecznie?

Gość gość
hm czyli kumpela nie wie czym sie zajmujesz? skoro to takie spoko to czemu jej nie wkrecisz w to?

Gość camgir
bo boje sie jej o to zapytać ... mój facet też nie wie.. nikt.. boje sie jak zareaguje kumpela.. ale strasznie mnie korci bo u niej też krucho z kasa.. ja żyje jak pączek w maśle a ona ledwo z miesiaca na miesiąc... ale cóż musze sie zebrać na odwage

Gość gość
chętna!!

Gość gość
w sumie fajna opcja :)