Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamaszczescia

A ja jestem szczęśliwą mamą

Polecane posty

Gość gość
No my musimy czekać jeszcze przynajmniej rok nawet jakbyśmy nagle bardzo zaczęli chcieć bo chodzi też o kwestie finansowe, tak więc też będę już starsza jak urodzę ;)

Gość Mama na medal
Ja równiez jestem szczęsliwą Mamą. Mam cudowną Córcię i wspaniałego męża:) Fakt- tez nie zawsze jest sielanka, bo zycie niesie niestety rózne sytuacje, różne problemy, zmartwienia, ale mimo wszystko przynajmniej wiem, że to co robię, nie idzie na marne. Prawda jest taka, że nie wiemy czy za parę lat nasze dzieci docenią ciężką pracę, czas z Nimi spędzamy, nasze urobione ręce po łokcie, czasami łzy bezsilności, ale... dla tego uśmiechu, całusa w policzek, skwaszonej minki, czy słowa Kocham Cię Mamuciu- jestem w stanie zrobić wszystko:)

Gość mamaszczescia
mama na medal---> Wiesz jak się podchodzi z sercem i z rozsądkiem ;) do wychowania, to zawsze niesie dużo dobrego dla dziecka, zaprocentuje w przyszłości :). Noszę w sobie na co dzień głęboką świadomość, że ten czas poświęcony teraz dla dziecka jest bardzo ważny...poważnie podchodzę co swojej roli.