Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co Wy macie z tymi stopami ?

Polecane posty

Gość gość

Dziś miałam przygodę, facet zamiast za mnie zabrał się za moje stopy ! całował, lizał i chciał bym mu zrobiła dobrze tymi stopami. A ja ? Fakt było nawet przyjemnie, ale zajmujcie się też nami - kobietami, tzn. całym ciałem. O co Wam chodzi ? Przeżyłam to pierwszy raz :)

Gość gość
nie zrozumiesz tego bo nie jesteś facetem. To jest fetysz i też tak mam. Uwielbiam oglądać dotykac calować damskie stópki. Oczywście nieduże i zadbane

Gość gość
nic mam wade serca i uczulenie na nikiel

Gość gość
ale ja nie mam nic przeciwko, tylko resztą ciała też mógł się zająć.

Gość gość
Ja też lubię kobiece stópki... sam nie wiem dlaczego, ale lubię je dotykać i całować z tym że one nie są dla mnie aż taką obsesją :) zdecydowanie wolę zajmować się całym kobiecym ciałkiem, głównie piersiami, pośladkami i tym co najslodsze, czyli cipką :)

Gość gość
no, wreszcie, porządny facet :)

Gość gość
no wreszcie, porządny facet :) stopy ok, mozna pieścić, ale nie można zapominać o reszcie :)

Gość gość
no wreszcie, porządny facet :) stopy ok, ale nie można zapominać o reszcie :)

Gość gość
to nie jest tak, że tylko stopy i nic wiecej. Oczywiscie całe kobiece ciało lubię pieścić ale stopy jakby szczególnie. Lato to piękny okres też dlatego że można oglądać stopy

Gość gość
no tak, tylko zdziwiło mnie to, bo specjalnie się dla niego ubrałam (wiedziałam co się święci) , tzn. sexi bielizna, krótka spódniczka, a On zdjął mi pończochy i do stóp ! Ale ogólnie było fajnie :)

Gość gość
Trafiłaś na jakiegoś dziwnego gościa, ze wolał zajmować się tylko stopami :) moją obsesją jest całowanie, ssanie i lizanie najintymniejszych kobiecych zakamarków, bez tego ani rusz... nawet sam seks mógłbym sobie odpuścić, ale mieć obok kobietę i jej nie wypieścić, to czysta głupota ;)

Gość gość
oj tam, póżniej zaaranżowałam resztę, i było ok, wypieścił mnie cała ....dosłownie, a że jestem wolna, to sobie pozwoliłam :)

Gość gość
Czyli jesteś zadowolona, no i o to chodzi :) a swoją drogą to mało jest kobiet które pozwalają się całe pieścić, albo ja mam jakiś niefart i trafiam na zakompleksione ;)

Gość gość
he, pewnie tak. No cóż musisz szukać dalej, jesli chcesz ją całą wypieścić. A tak w ogóle to też czekam na wypowiedzi kobiet, czy też tak miały i jak wtedy się czuły.

Gość gość
a czy zadowolona ...hmm, tak, ale spodziewałam się że bardziej wrażenie zrobi na nim moja bielizna, niż same stopy.

Gość gość
mialem dziewczynę która podczas sexu sama kladla mi stopy na twarz, jakby masowała stopami i potem się okazało ze uwielbia jak facet podgryza i caluje jej stopy. Na szczęscie miała cudwne delikatne stopy, idealne więc zero problemu

Gość gość
to dobrze :) ja też dbam o stopy, jak i resztę ciała. czyli widzę że nie jestem osamotniona.

Gość gość
po prostu trochę głupio mi było, bo myślałam że to trochę poniżające dla niego, ale sam chciał, więc uległam.

Gość gość
dla wielu facetów stopy to tak samo sexualna część ciala kobiety jak np pupa czy biust

Gość gość
To ciało kobiety robi na nas wrażenie, a nie jej bielizna ;)

Gość gość
dobrze wiedzieć, następnym razem w ogóle się nie zawaham, niech robi co zechce :) o ile będzie następny raz :/

Gość gość
A co ma być poniżającego w pieszczeniu stópek? Poniżające to mogłoby być wtedy gdyby on nie chciał, a Ty byś go zmuszała, a skoro obie strony to akceptują, to nic w tym poniżającego nie ma.

Gość gość
sama piszesz, że dbasz o cialo więc jak on to lubi to trzeba mu to umozliwić aby na maxa miał przyjemnosc oczywiscie pod warunkiem, że nie zaniedba twoich potrzeb. Co najbardziej lubisz jak facet robi?

Gość gość
dobrze już, pójdę do faceta tylko w szlafroku :) :) :)

Gość gość
najbardziej, jak mnie pieści i rozpala do czerwoności (cipka, biust, szyja) i potem jestem już cała jego :) może robić co zechce.

Gość gość
ja lubię aby na początku były pończoszki i wtedy całować dotykać a potem dopiero bym sam zdjąl hehe

Gość gość
a gdzie brzuszek, wewnętrzna strona ud, pupa? ;)

Gość gość
i to samo przeżyłam, tylko że On od razu zdjął mi te pończoszki :/ a myślałam że tak mam zostać. Podobno to facetów podnieca.

Gość gość
czy calowanie dotykanie kobiecych stóp może je podniecać tak jak faceta który to robi?

Gość gość
pończoszki mniam mega podnieca