Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Urodziałam i mąz nie chce uprawiac sexu

Polecane posty

Gość gość

Czy też tak miałyście? Mąż stracił ochotę na sex odkąd urodziłam dziecko :( czym to może być spowodowane? Od 6 miesięcy się nie kochamy.

Gość gość
a był przy porodzie?

Gość gość
Pewnie się spasłaś jak wieloryb.

Gość gość
A moze jego zapytaj? Skad my mamy wiedziec.

Gość gość
właśnie a był przy porodzie ? niestety byłam kiedyś przy porodzie i mam to gdzieś że zaraz mnie jecie za wypowiedź sory ale to było obrzydliwe :( Mój facet na pewno nie będzie przy porodzie

Gość gość
ale wy wszystkie uprzejme. autorka ma problem z mężem a umiecie tylko zwyzywać od wielorybów i powiedzieć, że był przy porodzie to dlatego się brzydzi. pogadaj szczerze z mężem i zapytaj skąd jego niechęć. jeżeli nie zapytasz to nigdy się nie dowiesz aż w końcu w ogóle stanie między wami ściana. ratuj sytuację póki nie jest za późno

Gość gość
porozmawiaj z mezem , my ci tutaj nie pomozemy

Gość gość
mam ten sam problem, nie kochamy się prawie 19 mc był przy porodzie ale od 4mc ciąży nie było juz nic nawet nie całujemy się przytulamy się tylko przez sen, niby mówi że kocha ale nic wiećej;/

Gość gość
po pierwsze: pytasz niewłaściwe osoby - szczera rozmowa z mężem to jest klucz powodów jego zachowania może być milion...

Gość Marlena w czerni
A co ma obecnosc przy porodzie do pozniejszego seksu? :-o moj byl, wszystko widzial, nawet jak mnie szyto i jakos nie mogl sie doczekac kiedy bede mogla znowu sie kochac. Widocznie mam normalnego faceta a. Nie jakas c***, ktorej "brzydki" porod wryl sie w mozg i do konca zycia bedzie go straszyc.

Gość gość
Nie kazdy jest taki twardziel jak twoj, ludzie maja rozna psychike

Gość gość
Moja znajoma miała taką sytuację. Bardzo chciała zajść w ciążę, w końcu się udało, była szczęśliwa, praktycznie oszalała na punkcie dziecka, gdy już się urodziło. Ale właśnie od tego czasu coś im nie stykało, brakowało między nimi czułości, namiętności, zwykłego dotyku...Teraz dzieciak ma niecałe 2 lata, a znajoma się dowiedziała, że mąż ją zdradzał jeszcze zanim zaszła w ciążę, a winę zrzucał na nią, że go odtrąciła po narodzinach córki. Jak męża nie zapytasz, to się nie dowiesz. Faceci różnie reagują, gdy nagle ich kobieta staje się matką - bo zmienia się ciało, zmienia się psychika, inaczej wyglądają piersi itd. Szkoda tylko tych babeczek, które muszą żyć z takimi cIPKAMI