Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Raz dalam sasiadce i teraz ciagle przychodzi pozyczac

Polecane posty

Gość gość

kotergos razu dalam sasiadce papierosa. a teraz tylko jak mnie widzi odrazu prosi albo nawet przychodzi do domu. Wczoraj tez byla maz otowrzyl dzwi i powiedzial ze mnie nie ma ze jestem w pracy. co za ludzie.

Gość gość
znam to. jak przyjdzie nastepnym razem to powiedz ze nie masz i czekasz az ona odda ostatniego a wiecej nie pozyczysz bo jak sie pozycza to sie oddaje poza tym nauczyla sie palic to niech teraz sie nauczy kupowac. ja wale takim ludziom prosto z mostu i pozniej mam spokoj.

Gość gość
spoko ja raz poczestowalem literatka wodki teraz polowa osiedla chodzi n******* tak im zasmakowalo

Gość gość
Idź do niej, poprosś o papierosa :)

Gość gość
Ja też tak miałam. Tylko pożyczała dosłownie wszystko. Papierosy od męża, jedzenie, kosmetyki, środki czystości ode mnie. To na wieczne nieoddanie. Ubrania, biżuterię i naczynia na szczęście oddawała. :) Rano przybiegała prysnąć się lakierem do włosów. Wieczorem po podpaski i tak bez końca. Dopiero jej wyprowadzka położyła temu kres. :) Nie powiem, że jej nie lubiłam, bo fajna dziewczyna była, ale te pożyczki koszmar. Kiedyś przyszła mówiąc, że będzie robić frytki. Ma już wszystko tylko ziemniaków i oleju jej brakuje. :) Do tej pory to wspominamy z rozrzewnieniem :)

Gość kikulek
są tacy co pożyczają cokolwiek ba tak są nauczeni ,albo z cwaniactwa,albo s samotności nie mierzcie wszystkich jedną miarką być może jest to swoiste wołanie o pomoc. może trzeba porozmawiać najpierw z taką osobą a potem stawiać osąd .

Gość Ale to już było
Tez tak miałam z sąsiadką która wiecznie przychodziła do mnie na pożyczki na wieczne oddanie.Wkurzyła mnie w wigilię, przyszła pożyczyć olej do smażenia ryb.Market 10 kroków od nas Kazałam jej tam pójść,powiedziałam że nie posiadam sklepu i nie życzę sobie żeby wiecznie ode mnie pożyczała! Od tej pory mam spokój!

Gość gość
Ja raz dałam sąsiadowi, do tej pory przychodzi i bierze. Nawet nie pyta, bierze jak ślubną.