Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tak sie nasluchalam i naczytalam o zlych malzenstwach ze boje sie miec rodzine

Polecane posty

Gość gość

:o -maż na pewno zdradzi -pobije -bedzie pil i sie znecal -jesli urodze dziecko i bede z nim w domu to bede zawsze leniem i nierobem -jesli przytyje po ciazy on znajdzie sobie nowa -alimentow dostane 200 zl i to jeszcze na raty i bede z dzieckim klepac biede -kazdy mezczyzna na poczatku to aniol a po slubie pokazuje prawdziwa twarz -bede robic na 2 zmiany i po 40 bede wygladac na 80

Gość gość
Tak się kończą małżeństwa w młodym wieku. Jeśli nie będziesz się spieszyła to nic takiego Cię nie czeka. :classic_cool:

a po co słuchasz o złych małżeństwach ? :) szukaj dobrych przykładów i od nich sie ucz :)

Nieprawda . W momencie ślubu ja miałem 25 , żona 20. :O

Gość gość
tylko ze ja mam juz 28 lat i boje sie zaufac mezczyznie, w mojej rodzinie rozwody lub nienawisc miedzy malzonkami,jedno szczesliwe malzenstwo tylko ale sa razem zaledwie 4 lata

Gość gość
I jesteś doskonałym przykładem na to, że mam rację. :classic_cool:

Gość gośćfff
niestety ale większość kobiet nie rozumie, że niektórzy faceci tacy po prostu są. nie zmieni się tego. trzeba to zaakceptować. kobiety zresztą też nie lepsze.

o matko.... a skad ty masz takie przekonania? tak szczerze to znasz takie małżenstwa, które funkcjonują w ten sposób? Ile znasz takich, a ile znasz prawidłowow funkcjonujacych? Pomyśl czy na pewno tych chorych zwiazków jest wiecej??? oczywiscie życzę ci zebys trafiła na wspaniałego mężczyznę który cie nie zawiedzie