Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podoba Wam się Imię Olaf

Polecane posty

Gość gość

Dziś wielkie wzbudzenie spowodowało to imię w mojej koleżance. Spotykacie małych Olafów. Nam się podoba i tak chcemy nazwać syna ale ta reakcja >>>

Gość gość
Nie podoba mi się, ale o gustach się nie dyskutuje. Skoro Wam się podoba to nazwijcie tak dziecko i już ;).

Gość gość
Imię nie jest obraźliwe ani śmieszne, więc spokojnie a o gustach faktycznie się nie dyskutuje :)

Gość gość
mi sie podoba. mojej przyjaciolki syn ma tak na imie - doradzilam jej :) gdyby u niej nie bylo Olafka to swojego bym tak nazwala :)

Jeśli Ci się podoba , to nie patrz na opinię innych . Przecież to nie jest ''obciachowe'' imię .

Gość gość
Nie w moim guście, bo ja lubię z literą R ;) Ale imię jak najbardziej normalne, w dodatku niezbyt popularne więc jeśli Wam się podoba to nie wiem w czym problem. Każdy ma swój gust, a z opinię innych można brać pod uwagę jeśli przyjdzie nam do głowy jakieś idiotyczne imię i trzeźwo myślący znajomi mogą nas odwieźć od zrobienia dziecku krzywdy.

Gość gość
Dzięki za odpowiedzi, faktycznie nie ma co się przejmować opiniami,ale czasami mogą być pomocne :) Dużo czytałam ostatnio artykułów o imionach dla dzieci i nie chciałabym zrobić dziecku krzywdy tym imieniem.