Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do facetów wyzywających kobiety od pustych

Polecane posty

Gość gość

Powszechnie wiadomo, że to faceci chcieliby mieć dziunię. Powszechnie wiadomo, że to faceci bezlitośnie krytykują kobiety i to często własną, nawet jeśli jest atrakcyjną i szczupłą babką. Powszechnie wiadomo, że dla was uroda liczy się bardziej, oczywiście dziewczyny też lecą na urodę, ale prędzej będą z przeciętnym niż jakikolwiek facet (szczególnie zakompleksiony, przystojni często o dziwo bywają normalniejsi)z przeciętną albo taką, co to ich kumplom się nie podoba. Powszechnie wiadomo, że faceci czasem chcą mieć laskę dla szpanu, a potem wyją, że jest taka i taka i wyzywają od dziwek, bo na charakter to się nie bardzo spojrzało, a jedynie na ładną d**ę. Powszechnie wiadomo, że faceci są okropnie puszczalscy i niewiele im starczy, żeby iść do łóżka z laską, byleby jako tako wyglądała, a właściwie to nie niewiele tylko nic, chyba że mają śmierć penisa.

Gość gość
sama prawda

Gość gość
Powszechnie wiadomo, ze o kobietach mozna powiedziec dokladnie to samo. ahahahahahaha

Gość gość
No, nie zauważyłam, żeby ja albo moje koleżanki krytykowały wygląd facetów po chamsku. Chyba, że się spasą, to wtedy delikatnie zaprosić na siłkę, ale nie tak gówniarsko, jak to wiele facetów ma w zwyczaju :) tylko u facetów się z tym spotkałam

Gość gość
I żadna kobieta nie wyzywa tak facetow jak to robią faceci. Faceci jakby mogli, to urządziliby stos jak dla czarownic większości kobiet. Już nie wspomnę o traktowaniu kobiet jak przedmioty, nie ludzi. Obserwuję chłopaków w wieku 18-29 lat - mentalne średniowiecze w większości.

Gość 96544475557865578585588
ale nie wszyscy tacy som, a ty musialas zle trafiac. Musisz bardziej siem starac****atrzaj sercem. Wybieracie za wyglond, nie patrzonc na charakter I pozniej pretensje macie. ahahahaha

Gość gość
Ja patrzę i na to i na to. Ale miałam też faceta po prostu brzydkiego i nie miałam problemu. A facet by się chyba pociął :)

Gość 665744585354455478654785
mysle, ze nie jestes obiektywna I wrzucasz wszystkich do jednego wora. Moze jestes sflustlowana I stad twoj brak obiektywizmu. I tylko patrzec jak mnie zwyzywasz I bedziesz namawiala do samobojstwa bo oddycham. ahahahaha

Gość gość
Nikogo nie wrzucam do jednego wora, tylko w większości przypadków taka jest prawda. Obserwuję ludzi i widzę, co się dzieje. Pewnie, że są fajni faceci, ale nie jest to na pewno większość. A od nienawiści jestem daleka, w przeciwieństwie do tych facecików, co zakłądają co drugi wątek o 'szmatach'.

Gość gość
I nie mówię, że w 100 proc każdy facet taki jest, niektórzy mają tylko niektóre z tych cech :)

Gość mraaaau
autorko zgadzam sie z Toba :) i to prawda rowniez ze ci zakompleksieni najczesciej maja najwieksze wymagania, a przystojniejsi, pewniejsi siebie sa bardziej normalni

moze ci faceci byli po kursach PUA I po prostu zostalyscie oszukane, bo zdobyl kobiete za pomoca trikow, zaliczyl I dal dyla w sina dal. Moje zdanie jest takie, zeby nie krzywdzic sie wzajemnie bez wzgledu na plec, nie bawic sie druga osoba, bo pozniej cierpienia sa. I taka kobieta, badz facet sa pozniej nieufni I mysla, ze jest jedno wielkie bagno. Przeszywajcie na wylot wasze obiekty westchnien I to zminimalizuje ryzyko strat. Jednej I drugiej plci jest ciezko poznac kogos godnego zaufania, bo czasy mamy kiepskie gdzie moralnosc lezy I nie ma prawie juz zadnych wartosci. I w dodatku nie ma srawiedliwosci.

moze ci faceci byli po kursach PUA I po prostu zostalyscie oszukane, bo zdobyl kobiete za pomoca trikow, zaliczyl I dal dyla w sina dal. Moje zdanie jest takie, zeby nie krzywdzic sie wzajemnie bez wzgledu na plec, nie bawic sie druga osoba, bo pozniej cierpienia sa. I taka kobieta, badz facet sa pozniej nieufni I mysla, ze jest jedno wielkie bagno. Przeszywajcie na wylot wasze obiekty westchnien I to zminimalizuje ryzyko strat. Jednej I drugiej plci jest ciezko poznac kogos godnego zaufania, bo czasy mamy kiepskie gdzie moralnosc lezy I nie ma prawie juz zadnych wartosci. I w dodatku nie ma srawiedliwosci.

Gość gość
Poza tym nie mam nic do seksu bez zobowiązań, dopóki hipokryci na forach nie wyzywają kobiet od dziwek, a sami polecieliby aż by się kurzyło jakby jakaś ich zechciała.

oh tam, przejmujesz sie tym, ze ktos dal temat jakie to kobiety sa,badz nie sa. No prosze cie nie szalej, to moga byc prowokacje. Internet jest naszpikowany flustlatami roznej masci I to o nich zle swiadczy co pisza. Ale tez nie nalezy wykluczac, ze nie ma osob ktore zle siem prowadzom. I nie popadac w paranoje. hahaha

Gość gość
kobietom nie wolno tak postępować, jak robią mężczyźni, bo kobieta będzie w przyszłości wierną żoną i dobrą matką.

test spam

dopiero teraz zorientowalem sie, ze temat skierowany jest do facetow wyzywajacych kobiety I zabierajac glos sam sklasyfikowalem sie niezaleznie od tego czy obrazam, czy nie. :-D

dopiero teraz zorientowalem sie, ze temat skierowany jest do facetow wyzywajacych kobiety I zabierajac glos sam sklasyfikowalem sie niezaleznie od tego czy obrazam, czy nie. :-D

Gość gość
🌻 :) :) :) 🌻

Gość gość
Koleś napisał do 5000 kobiet na fb, bo miał dość życia singla wszystkie odrzuciły jego zaloty, tylko 15 zrobiło to w kulturalny sposób.

Gość gość
❤️ dla ccyfrusia.

Gość gość
powszechnie wiadomo, że jesteś pusta :classic_cool: