Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prostownik

Czystość z odzysku

Polecane posty

Gość gość
Jak Ci nie odpowiada temat to się nie wypowiadaj i nie wchodz na niego zamiast mi zabraniać pisania.PO co tu włazisz skoro poza wyzwiskami nie masz w temacie nic do powiedzenia ? Dziękujemy juz panu za udział .

Gość gość
Wiecie co jest jedna taka możliwość. Jeśli kobieta nie odczuwała przyjemności z kontaktów seksualnych A SĄ TAKIE to w zasadzie można powiedzieć, zachowała czystość. chodzi mi o sytuację kiedy kobieta świadomie zaprzestaje kontaktów ponieważ zbliżenia nie dawały jej przyjemności

Gość gość
Haha czyli Jaruzelskiego trzeba liczyć jako katolika co nie? Co tam że "nawrócił się" w wieku 91 lat tuż przed śmiercią. Jeszcze nie było pozamiatane no nie? :D

Gość gość
To już wiem czemu mówicie "Maryja zawsze dziewica", chociaż miała dzieci :D :D

Gość gość
...a na starość będzie latała codziennie do kościoła x widzę że wróżkę mamy na wątku że tak wiesz co kto będzie robił na starość .Z czego wróżysz z fusów? Może znasz też liczby z totka?Podaj. xxxxx i bluzgała że za jej czasów x narazie Ty bluzgasz, nie czekając do starości ...I to bluzgasz na to że ktoś chce żyć w czystości.No ciekawe to .. xxxxxxxxxxxx nie było takiej rozpusty, że ona czystość zachowała do ślubu ... x wiesz ka/ tol/ icy mają takie określenie na to co teraz robisz -to nazywa ''oczernianie''lub pomawianie.Właściwie to nie tylko ka/ to/ licy tak definiuje wymyslanie o kimś kłamstw ale chyba wszyscy normalni ludzie... xxxxxxx wygodnie pomijając fakt że przed czystością rżnęła się z sześcioma x jeszcze coś Ci urodziło w Twojej chorej wyobrazni? Ty chyba marnujesz swój talent, nie myslałeś o pisaniu książek dla dzieci?

Gość gość
Nie mam pojęcia czy Jaruzelski się na/ wrócił, wiem że się spowiadał, a B / ó/ g jest wielki i miłosierny.

Gość gość
Jakby był miłosierny to by nie stworzył piekła. Tylko ktoś o naturze sadysty i psychopaty mógłby stworzyć miejsce wiecznych tortur. Śmieszne że katolicy nie dostrzegają takich prostych paradoksów.

Gość gość
Nie siedzę w głowie gen Jaruzelskiego. Ale też nie przypisuję mu wszystkiego co najgorsze.Masz brzydki zwyczaj przypisywania innym ludziom jak najgorszych myśli czynów i intencji.Przypuszczam że własne projektujesz na nich.Oducz sie tego, a zobaczysz wtedy świat takim jaki jest.Bo narazie żyjesz w jakimś matrixie.

Gość gość
B / ó/ g nie stworzył piekła. Ono jest konsekwencją naszych czynów i decyzji. B / ó/ g nie chce aby ktokolwiek tam trafił.Dlatego właśnie był gotów umrzeć za nas na krz/ y/ żu.

Gość gość
gość0 11:36 Możliwe że istnieją takie osoby (osobiście nie znam takich ).Ale akurat nie to jest tematem tego wątku.

Gość gość
Wiem, że nie sa przedmiotem tematu, ponieważ tego i tak nie da sie sprawdzić ;) czy mialy przyjemność czy nie ;)

Gość gość
Tak najlepiej od razu uprawiać normalnie seks i to z różnymi partnerami x a to do mnie piszesz ? Czy do tej drugiej dziewczyny? Ja nie nie jestem i nigdy nie byłam zwolenniczką rozwiązłości, ani seksu dla sportu z różnymi partnerami, (uprawiałam seks tylko w stałym związku z facetem którego kochałam )ale rozumiem taką osobę i taką sytuację która dajmy na to mialam 4 chłopaków.Najpierw była z jednym i z nim uprawia seks, potem gdy ten związek się skonczył weszła następny i tez był seks z tym jednym i tak kolejno 4 razy albo więcej.Wszyscy tak dziś robia, co w tym jest dla Ciebie dziwnego? I załóżmy że po 4 albo 5 tym chłopaku stwierdziła że jednak takie życie nie daje jej szczęścia, że chce inaczej (z powódów różnych pewnie u każdej osoby),ale w każdym razie chce od dziś żyć w czystości.I co ? Nie może ? Może. Kto mówi że tydzień przed ślubem? Może to być i 10 lat przed ślubem.

Gość gość
To po co o nich mówić ? :) Myślę ze omawianie osób nie mających satysfakcji należałoby raczej robić w wątku o aseksualizmie.To całkiem coś innego.Tu mówimy o osobach które mają przyjemność z seksu ale z jakiegoś (ważnego zapewne)powodu postanowiły się z nim narazie wstrzymać.

Gość gość
To nie dość że są katoliczki hipokrytki, x a czy ja mam odpowiadać za jakieś osoby które Ty nazywasz k/ a/ to/ liczkami które robią loda i coś tam? Niech robią co chcą, każdy odpowiada za siebie. To co opisałaś nie ma nic wspólnego z ka/ to/ licyzmem, i sądzę że dla każdej logicznie myślącej osoby jest to oczywiste. Ponieważ właśnie widzę że tu na kafe grasują jakieś takie stereotypowe dziwaczne schematy, że jakoby czystość to tylko kawałek zachowanej błony, to dlatego postanowiłam rozwiać te głupie mity.Czystość a dziewictwo(w sensie technicznym) to dwie różne rzeczy Faktycznie powinnaś umrzeć ze śmiechu, że tak śmieszne myślałaś :) Ale już wyprowadziłam Cię z błędu prawda? ;)

Gość gość
że ty chcesz zapomnieć o swoim puszczaniu x nie jest to możliwe,póki nie mam alzeimera :) pamięć mam dobrą i chyba dobrze, bo przynajmniej zawsze będę pamiętać dlaczego dziś uważam tak a nie inaczej. Moje poglądy dziś, mają swoje korzenie w tym co przeżyłam kiedyś.Moje upadki mnie ukształtowały. Wolałabym aby to się nie zdarzyło, byłoby super gdybym od początku była tak mądra jak dziś, i zachowywała czystość od początku ale cóż, co było to było, i nie zamierzam sie tego wypierać. To historia mojego życia. Było pełne błędów ale jest moje, i to moje błędy.To ja za nie zapłaciłam i to wysoka cenę. Skoro się zdarzyło to wyciągam z tego wnioski. B / ó/ g potrafi nawet z największego zła wyprowadzić dobro.

Gość gość
, nie znaczy że osoby niezgadzające się z tym że to wartość wielka, robiły i robią to co ty, przed cudownym nawróceniem x a czy tak mówię ? Nie mówie, więc po co to wymyślasz? xxxxx Nawracaj się, zmieniaj swoje życie, ale nie pier/dol o czystości x a dlaczego mam nie mówić o czystości? Bo Ciebie to razi w uszy czy oczy? No przykro mi ale będę o tym mówić, bo to jest ważne.Gdyby mnie ktoś uświadomił za młodych lat, nie doszłoby do tego wszystkiego do czego doszło,sprawy mogły się potoczyć dużo lepiej.Ale niestety mnie nikt nie powiedział wtedy o czystości.Teraz ta możliwość jest wiec mówię, może ktoś na tym skorzysta. xxxxx i nie wywyższaj się nad osoby które szanowały się zawsze... x A wywyższa się tu ktoś ? Nie zauważyłam. Mnie nie przyszłoby mi do głowy nad kogokolwiek sie wywyższać.I nie zauważyłam aby ktokolwiek z tych co popierają czystość , się na tym wątku wywyższał.Więc do kogokolwiek kierowany jest Twój post, to myślę że jest to zarzut całkiem nietrafiony.

Gość gość
Zapominasz że związek tworzą dwie osoby, a ty nadskakujesz na każdego kto nie chciałby takiej dziewczyny do czego ma prawo. I jeszcze obłudnie wyskakujesz że dziewictwo to nie czystość. Coś jak Bill Clinton który "palił trawkę ale się nie zaciągał" i nie zdradzał żony, bo z inną miał "tylko seks oralny".

Gość pewien taki sobie gostek
Ja bym się bardzo cieszył z tego że mam dziewczynę która postanowiła zachowywać czystość od jakiegoś momentu choć nie od początku tak było.Przynajmniej miałbym pewność że to wynika z jej własnych osobistych przemyśleń i przeżyć, a nie jest czymś narzuconym poprzez wychowanie, że to są jej własne poglądy a nie poglądy rodziców czy katechetów którzy jej to wpoili czy jakoś narzucili.Wiedziałbym wtedy że mam nieprzeciętną dziewczynę.

Gość gość
Poszywanie się pod faceta cię nie uwiarygadnia :P

to demony stworzyły piekło tak samo i bóg nie stworzył zła ani nocy

Gość gość
Ty masz paranoję chyba-jadłam obiad i w ogole mnie tu nie było :O xxx Zapominasz że związek tworzą dwie osoby, a ty nadskakujesz na każdego kto nie chciałby takiej dziewczyny do czego ma prawo. x Nie zapominam.Ty znowu wciskasz mi dziecko do brzucha i wymyślasz jakieś swoje chore wizje i p*****ly.Na nikogo nie naskakuję, (oprócz krytykowania Twojej głupoty-ale to osobna sprawa),nie mam nic do ludzi którzy kogos chcą lub kogoś nie chcą, każdy ma swoje oczekiwania co do związku i partnera, to normalne.Jeden szuka dziewicy, inny szuka blondynki, jeszcze inny takiej z dużym biustem. a jeszcze inny doświadczonej albo takiej co lubi anal.Niektórzy mają nawet zafiksowania na jakimś punkcie i nie popuszczą, a inni szukają po prostu osoby do życia i mają szeroki zakres tolerancji i akceptują partnera takim jaki jest.Każdy ma prawo do swojej wizji związku. xxxx I jeszcze obłudnie wyskakujesz że dziewictwo to nie czystość. x Oczywiście że to nie to samo. To nie obłuda lecz prawda. Nie moja wina że Ty tego nie umiesz objąć swoim malusim móżdżkiem.Właśnie dla takich matołkow jest ten wątek-coby ich oświeciło :) xxxxx Coś jak Bill Clinton który "palił trawkę ale się nie zaciągał" i nie zdradzał żony, bo z inną miał "tylko seks oralny". x przeciwnie.Właśnie o to chodzi że seks to także seks oralny, a czystość jest czymś dużo szerszym niż tylko zaniechanie seksu waginalnego, właśnie o tym mówię.A Ty wciąż nic nie rozumiesz ...

Gość gość
Jak znajdziecie frajerów którzy będą się jarać taką dziewicą z odzysku to czemu nie, wszytsko dla ludzi. Tylko jaki frajer zgodzi się na akcję typu "dawała wszystkim tylko nie mnie, musi mnie kochać" :-D :-D

Gość gość
"Oczywiście że to nie to samo. To nie obłuda lecz prawda. Nie moja wina że Ty tego nie umiesz objąć swoim malusim móżdżkiem.Właśnie dla takich matołkow jest ten wątek-coby ich oświeciło" x Tak dowiedziałem się z tego wątku jak katolicy definiują "czystość". Tym bardziej wiem żeby was unikać, dzięki za to oświecenie :D "przeciwnie.Właśnie o to chodzi że seks to także seks oralny, a czystość jest czymś dużo szerszym niż tylko zaniechanie seksu waginalnego, właśnie o tym mówię.A Ty wciąż nic nie rozumiesz ..." x Tak wiem, czystość ma się w sercu i nie równa się dziewictwo. Fajnie to ja też jak się wyszaleję to tuż przed ślubem przejdę na czystość i będę czysty na ślubnym kobiercu. Fajny sposób :P A ja głupi myślałem że zachowanie czystości do ślubu to taka trudna rzecz, a tu takie fajne sposoby na to są :D :D

Gość gość
Gość 13.44 już tłumy chętnych z RCS nadciągają, wszyscy też czyści (wg wspomnianej tu definicji) :D

Gość gość
Sama jesteś głupia jak psia dupa, odwracasz kota ogonem, nie dziewictwo jest czystością, tylko puzczalstwo i zgrywanie dziewicy na starość, bo zorientowałaś się że zostaniesz sama z etykietką puszczalskiej gdyby frajer się dowiedział... no to najlepszą obroną jest atak, przeciwdziałanie, w życiu nie uwierzy w twoją przeszłość jeżeli sam nie dostanie, bo taka jesteś cnotliwa i masz zasady :classic_cool: ...no nie strzymam, jaja sobie robisz, co się stało to się już nie odstanie, bierz swój krzyż na plecki a nie pierdziel o wartościach i czystości, nawróceniu :D

Gość gość
Każdy zdrowy na umyśle facet woli się związać z dziewczyną która nie dawała 6 facetom, niż takiej która dawała ale ma "czystość w sercu" wymyśloną bzdurę którą próbuje podnieść swoją wartość :P

Gość gość
"B / ó/ g nie stworzył piekła. Ono jest konsekwencją naszych czynów i decyzji. B / ó/ g nie chce aby ktokolwiek tam trafił.Dlatego właśnie był gotów umrzeć za nas na krz/ y/ żu." x Wszystko co istnieje pochodzi od Boga podobno, więc piekło także. A Bóg dał się ukrzyżować..... żeby samego siebie przeprosić. Dajcie spokój, z bajek już wyrosłem dawno.

Gość gość
w*********j zyebie trollowaćinne topy . zepsułeś fajny top

Gość gość
Tylko jaki frajer zgodzi się na akcję typu "dawała wszystkim tylko nie mnie, musi mnie kochać" x Ty po prostu nie rozumiesz nic a nic ... Matoł zostanie matołem na wlasne życzenie.

Gość gość
Nie tylko ja tu piszę :). Ale ty i tak będziesz sobie wmawiać że jest wielu facetów którzy docenią twoją "czystość w sercu" :P