Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sweetdreams18

powiekszanie piersi

Polecane posty

Czesc,chcialam sie dowiedziec czy powiekszanie piersi faktycznie jest w porzadku,zawsze chcialam to zrobic poniewaz mam strasznie maly biust,nawet moj chlopak na poczatku wydawal sie byc w porzadku i mowil ze jestem idealna,ale ja wiem ze nie jestem,skoro teraz potrafi mi powiedziec ze nie mam piersi,chcialabym byc idealna ale do cholery sie nie da... moze znacie jakies miejsce zeby zrobic ten zabieg tanio i szybko? Nie myslcie sobie ze jestem jakas pusta laska tylko poprostu nie wytrzymuje juz tego,no bo ile mozna wytrzymac smiania sie pod tym katem z kogos... Co z tego jesli nawet moze ma sie ladna twarz a nie jest sie szczesliwym...

Gość gość
wejdż sobie na kafeterii na temat powiększanie biustu kłopoty po 10 latach ja weszłam i mi przeszło,rozmawiałam z chirurgiem i te wkładki trzeba niestety kiedyś wyciągnąć,blizny...masakra

Gość gość
wejdż sobie na kafeterii na temat powiększanie biustu kłopoty po 10 latach ja weszłam i mi przeszło,rozmawiałam z chirurgiem i te wkładki trzeba niestety kiedyś wyciągnąć,blizny...masakra

czytalam,ale kurcze jak ty bys sie czula gdybys nie byla od dawna szczesliwa? to nie jest takie proste jak sie wszystkim wydaje... nie moge wyjsc na plazy w stroju jakims fajnym,czy bluzce z dekoldem,to jest takie krepujace... jeszcze jak kiedys sie wszyscy z ciebie smiali na tym punkcie...