Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

14 miesięcy nauka odpychania na jezdziku, rowerku

Polecane posty

Gość gość

W jakim wieku Wasze dzieciaczki załapały jazdę na jeździku, czy jakimś pierwszym biegowym rowerku? Moja córcia ma 14 miesięcy, dopiero od 2 tygodni chodzi, i kupiliśmy jej kilka jeździków , w tym :jeździk scuttle bug, puky wutsch, i auto jeździk firmy BIG, i niestety ale niczym nie jest zainteresowana, jedynie uzywa tych pojazdów do pchania, czasem wsiądzie na coś i odrazu schodzi. Nie wiem jak jej pokazać że jak usiądzie musi przebierać nogami i odpychać się od podłogi. Za chiny nie kuma tego. Jak to było u Was? Wiem że to pewnie przyjdzie z czasem, ale kupując pierwszy jeździk czytałam o nim że dzieci w mig łapią o co chodzi, a moja nic a nic :-( czy mozliwe że będzie anty jeździkowa i anty rowerkowa?

Gość gość
Jest za mała to wszystko. Może na prawo jazdy ja zapisz

Gość gość
14 miesiecy to wcale nie a mało, mój syn na rok dostał pukylino, ale chodził już od 10 miesiąca, w 11 to już biegał, i załapał w 1 tydzień i śmigał bardzo szybko po chodniku, więc nie pisz że jest za mała, poprostu wg mnie jeszcze się boi, musi nabrac odwagi, bądź cierpliwa

Gość gość
Witam Was moje drogie! Jeżeli miałybyście ochotę poczytać o wszystkim co nas, kobiet dotyczy - problemach kobiecych, ciąży porodzie i naszych dzieciach zapraszam na http://dumnamama.pl Jest to portal, który współtworzony jest z Wami - kobietami abyście mogły czytać to, co Was interesuje! Serdecznie zapraszam i życzę dużo, dużo zdrówka! :)

Gość gość
kup jej jeszcze ze 4 inne to na pewno sie nauczy!

Gość gość
Jak od 2 tygodni chodzi to raczej jest zafascynowana tym, że chodzi. Mój dostał jezdzik jak miał 13 miesięcy. Zalapal po tygodniu, lubił go pchać a od 15 miesiąca jeździ na nim i na przemian go pcha. Rower też mu kupiliśmy ale nie chce pedalowac i odpycha się nogami. Ma 1,5 roku. Daj jej czas.

Gość gość
moja też ma 14 miesięcy ale zaczęła chodzic jak miala 11miesięcy. mamy standardowy jeździk-autko który dostała już jakiś czas temu. wie o co chodzi, że trzeba nogami sie odpychac ale jeszcze nie daje rady bo jest malutka i ledwo dosiega nogami do podłogi więc ciężko jej. zastanawiam sie nad szukaniem czegoś mniejszego. na rowerek biegowy wg mnie za wcześnie więc nawet o tym Narazie nie myślę. mamy zwykły taki do pchania i Narazie wystarczy.