Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość bajlando bajlando

Problem rozmowy

Polecane posty

Gość bajlando bajlando

Witaam wszystkich :) Nie wiem czy ze mną jest problem czy z moim chłopakiem czy ogólnie do siebie nie pasujemy. Otóż on jest energiczny bardzo wesoły, wybuchowy gaduła ja spokojna kobitka, po przejściach życiowych ( ciężkie dzieciństwo, g***** ) przez co czasami jestem przygnębiona, małomówna przeszłość nie daje mi spokoju i czasami poprostu potrzebuje z nim pomilczeć i tylko się przytulić. tzn nie do końca spokojna też jestem dość rozrywkową osobą ale wiadomo jak jest z chłopakiem a jak z koleżankami :) z koleżankami gadam się śmieje do oporu z nim czas spędzam dosyć leniwie spotykamy zazwyczaj gdy coś mi opowiada czasami tylko przytaknę bo do jakas durnota totalna a on oczekuje ode mnie jakichś rozmów w tym temacie do poranka. i czasami też nic nie mówię bo zwyczajnie nie chce mi się gadać a czasami jak gadamy to godzinami, przez telefon czy normalnie. Przez co robi mi kłotnie że ja nie wiem jak wygląda związek prawdziwy, że musimy ze sobą rozmawiać i że nie mamy niby ze sobą wspólnych tematów a jednak potrafimy długoo ze sobą rozmawiać tego nie widzi. Także chodzi mu o sprawy łóżkowe, że rzadko to robimy, dobra teraz to ja już nie wiem czy coś jest ze mną nie tak czy z nim bo ja cały czas go próbuje "nakłonić" do tego a on mnie odpycha albo powie coś głupiego że się odechciewa... i narzeka że seksu nie uprawiamy no panowie, wiem że mu się podobam bo do brzydkich nie należę i też mi to ciągle mówi, więc nie wiem czy on jest jakiś dziwny czy coś bo który facet tak robi ? Nie wiem może to coś ze mną jest nie tak mam 22 lata to jest mój pierwszy facet bo wcześniej nie potrafiłam być z żadnym mężczyzną. Kocham go bardzo i wiem że on mnie tez tylko chodzi o te rozmowy nie wiem jak mam znim rozmawiać, tzn jak mam być większą gadułą z nim ? Ja poprostu taka jestem zazwyczaj cicha ale jak się rozgadam to nie mogę gęby zamknąć. Planujemy wspólne mieszkanie ale teraz widzę że to chyba nie ma sensu i zaczekam z tym jeszcze jakiś czas zobaczę co przyniesie czas...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować