Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakbyście mieli do wyboru to co syn gej czy córka z nieślubnym dzieckiem?

Polecane posty

Gość gość

Syn gej Córka która jest panną z dzieckiem Bo dla mnie to drugie, mam 4 dzieci i nie wyobrażam sobie w roli babci. Na szczęście wszystkie moje dzieci nie chcą mieć własnych dzieci, tak je wychowałam.

Gość gość
Obojętne, póki moje dziecko nie będzie przestępcą to jego wybory życiowe nie będą mnie obchodzić.

Gość gość
Dziecko ma prawo wyboru, a Ja kazdy jego wybór zaakceptuje, dla mni nie jest problemem ani gej w rodzinie ani nie ślubne dziecko. Oczywiście wolala bym aby wszystko bylo po kolei slub itd. Ale to juz nie sa moje wybory tylko mojej pociechy, Ja wychowuje wkladam do głowy aby mial swoje priorytety, ale decyzję zawsze podejmuje dziecko. Moge tylko doradzić...

Gość gość
oczywiscie, ze corka z nieślubnym dzieckiem.

Gość gość
Ja jestem matką bez ślubu i mam brata geja, z którym mam mega kontakt :) Ahh.. biedna ta moja mama.

Gość gość
ai to ani to, syn transwestyta najlepszy

Gość gość
oczywiście, że wolę córkę z nieślubnym dzieckiem:)

Gość gość
Jak będzie gejem-będę kochać Jak będzie miał nieślubne dziecko-będę kochać a opieprzać jak nie będzie chciał mieć kontaktu :]

Gość moje drzewko pomarańczowe
Syn gej ujdzie córka z nieślubnym dzieckiem też ale załamałabym się gdyby moje dziecko zostało KATOLEM!!!!

Gość gui
Dziecko kocha sie bezwarunkowo.zostanie kim chce aby tylko swoim zachowaniem nie krzywdzil innych

Gość gość
Głupie pytanie. Czy syn gej czy córka z nieślubnym dzieckiem, każde z nich byłoby moim dzieckiem, człowiekiem i zarówno synowi życzyłabym szczęścia w życiu (wszak tego się pragnie dla swoich dzieci) i córce życzyłabym tego samego i jeszcze jej pomogła. Jedyna różnica pomiędzy tymi dwoma sytuacjami to taka że z wnuka czy wnuczki bardzo bym się cieszyła , zwłaszcza jeżeli córka byłaby moim jedynym dzieckiem bo po homoseksualnym synu dzieci wnuków spodziewać bym się nie mogła. Prawda jednak jest taka i że i jedno i drugie w pełni bym zaakceptowała.