Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podziwiam matki dwójki i więcej dzieci

Polecane posty

Gość gość

Podziwiam, naprawdę podziwiam i chylę czoła, szczególnie przed matkami dzieci z małą różnicą wieku. Ja przy jedynaku, z pomocą męża i mamy czasami padam, a już dwójki sobie nie wyobrażam ogarnąć. Kobiety jesteście wielkie. 🌻

Gość gość
Dziękuję:) Ogarnęłabyś autorko, gdybyś musiała, chociaż ja chwilami chętnie zamieniłabym się z mamą jednego dziecka. Matka 2-letnich bliźniąt.

Gość gość
Dziękuję :) Mam troje dzieci i podziwiam te,co mają czworo i więcej 🌻 Ale powiem Ci,że dzieci są różne-jedno jest spokojne a drugie diabełek.Mają różne etapy i ciągle są zmiany raz na lepsze raz na gorsze.

Gość gość
Hehe, no nie wiem, przyznaję, czasem myślę o rodzeństwie dla córki (2,5) ale zaraz mi przechodzi :D Szczególnie jak sobie pomyślę, że trzeb by podzielić jakoś czas między dwójkę, o pracy już w ogóle wolę wtedy nie myśleć. Czasem jak wracam do domu to jedyne na co mam ochotę to położyć się i przespać, czego oczywiście nie robię, bo poświęcam czas córce, ale organizm domaga się odpoczynku 😭

Gość gość
Bardzo Ci dziękuje autorko za te słowa, ja mam dwor synów, różnica nie całe dwa lata ale mało kto z mojego otoczenia docenia ogrom pracy i poświęcenia włożonej w wychowywanie ich, nawet mój mąż mi mówi że to jest normalne i to jest mój obowiązek i mam nie narzekać, a ja nie narzekam tylko chciałabym troche wsparcia i zrozumienia z jego strony także jeszcze raz Ci dziękuję.

Gość gość
Z drugim dzieckiem jest łatwiej. Mój syn ma 3,5 roku a córka niedawno skończyła 5 mies.