Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ekamilkae

fatalny koniec imprezy

Polecane posty

Witam wszystkich ;)) wczoraj chłopak wyrwał mnie wieczorem na miasto z jego kumplami, poszliśmy do pizzerni wzięłam kawałek kawałek pizzy spadł mi na talerz popatrzył się na mnie jak na niedojde, i zaczęły się spiny. chłopaki chcieli na balety więc pojechaliśmy i się zaczęło, nie odywalismy sie do siebie, spina narastała , zaczął pić , i pić... na wprost siedziała jakaś dziewczyna, zaczeli sie perfidnie do siebie uśmiechać, i patrzeć na siebie bez żadnych skrupułów, nie zważał wgl na to że jestem obok, wyjeb*ane miał na to , ja nie wytrzymałam nerwy mi puściły , łezki poleciały... wyszłam z klubu , odrazu zadzwoniłam po kolegę zeby po mnie przyjechał , podeszłam do chłopaka i powiedziałam , że wracam do domu a on do mnie "aha" jeszcze bardziej mnie dobił. jego brat i kumple byli bardziej mną zainteresowani co się ze mną dzieje, z kim wracam do domu , a on ? on mnie olał całkiem... wszystko sie rozpadło , dzisiaj do mnie pisze o co mi chodzi i wgl, to mu wyjasniłam, a on ze chce sie spotkac pogadac na spokojnie, ale o czym tu gadać skoro mnie olał .... kocham go ale nie chce juz z nim byc, co o tym sądzicie, co mi radzicie, z góry dziękuje

Gość gość
ile masz lat? 13? bo z tego co piszesz to na to wygląda, nie zawracaj nam głowy swoimi durnymi problemami, co to w ogóle za sposób pisania "wgle"? głupia gimbusiara

Gość gość
z uwagi na twoje kalectwo umysłowe sugeruję żebyś ucięła kontakt, jeszcze zaszkodzisz chłopakowi i go tym zarazisz, chyba że już za późno i go zainfekowałaś (co jest całkiem prawdopodobne) 2/10

Gość gość
poszliśmy do pizzerni wzięłam kawałek kawałek pizzy spadł mi na talerz popatrzył się na mnie jak na niedojde, X X Perfidny ten kawalek pizzy,ze patrzyl sie na ciebie jak na niedojde :P

Gość gość
gimbusy i głąby kapuściane nie zasługują na pomoc, temat uważam za zamknięty

Gość gość
"zaczeli sie perfidnie do siebie uśmiechać, i patrzeć na siebie bez żadnych skrupułów" :D :D :D A jak się patrzy ze skrupułami?

Gość gość
jakim moczem?zimnym?ciepŁym?

Gość gość
wyliż mu Wacława to na pewno się pogodzicie

Wybacz ale z tego co piszesz wygląda jakbyście mieli oboje po 12 lat.Nie odzywaliście się do siebie i facet Ci się upija w trzy tyłki bo spadł Ci kawałek pizzy i dziwnie się wtedy popatrzył?No błagam.Później zachował się źle-przyznaję ale jak masz pretensję do niego to się spotkajcie i wywal kawę na ławę a nie jakieś gierki.Facetom trzeba wprost mówić co nam się nie podoba.Zwłaszcza,że był pewnie wczoraj pijany i nie pamięta nawet o co cała afera.Więc nie zachowuj się teraz jak rozkapryszony bachor tylko pogadajcie jak ludzie.