Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

na tym temacie dziekujemy BOGU :)

Polecane posty

Gość gość
Bóg nam daje wszystko to co jest dobrem zły nam knoci wszystko bo nie ma miłości do Boga

Gość gość
Dziękuje bogu,za to,że mnie uświadomił,żeby przestać w niego wierzyć,bo jest wymysłem mafii w sutannach.

Gość gość
wyraz złego pochodzi od diablowatego i każde dziecko o tym wie co jest Dobrem a co złe

Gość gość
Diabeł wszystko nam chce w sercu sknocić by od Boga nas odwodzić

Gość gość
Bóg nas Kocha i tylko On Wie co dla nas jest Dobre :) :) :)

Gość gość
dobranoc

Gość gość
dziękuję bogu za to że jest m i ł o ś c i ą boską

Gość gość
dziękuję Bogu za dzisiejszy piękny dzień za telefon od kolegi za dobry obiad, śniadanie i kolację za uśmiech na twarzach ludzi za wszystko

Dziękuje bogu za to że uśmierci wszystkich ludzi. Dziękuje bogu za sprzeczności które mogłem rozwikłać i uargumentować np morderstwa. Katolicy wyznają że ich wyznawcom nie wolno popełnić samobójstwa tylko trzeba czekać aż im ich bóg odbierze życie, a więc jak katolik zostanie zamordowany to morderca okaże się bogiem który odebrał mu życie, zatem morderca to bóg.

Gość gość
jagoda rozgnieciona Bóg JEST Stwórcą KAŻDEGO stworzenia więc Stwarza życie skoro je Daje to również TYLKO Bóg może je Odebrać :) Każdy inny pozbawiający życia innego człowieka to morderca. Taka jest prawda.

Gość gość
Za dzisiejszy dzień i całą resztę przed nim.

Gość gość
Dziękuję C***anie Boże, że mogłam zjeść kukurydzę i że nie mam na nią alergii

Gość gość
A ja proszę Cię Boże Wszechmocny, byś mnie nigdy nie opuścił, choć jestem grzeszną duszą, ale kocham Cię i wierzę w Ciebie. Dziękuję Ci za to, że mnie stworzyłeś istotą uczynną i pomagającą innym ludziom.

Gość gość
dziękuję za życie rodzinę zdrowie ciało zmysł wzroku, słuchu, węchu, smaku i dotyku urodę żywność wodę ludzi ogółem rośliny zwierzęta miłość szczodrość opiekę pracę łaskę wiary szczęście siłę odwagę talenty i umiejętności powody do radości i uśmiechu bezinteresowną dobroć źródła wiedzy mądre umysły dzieła sztuki piękno natury elektryczność marzenia teraźniejszość obowiązki nowe szanse dom mieszkanie meble i elementy wyposażenia wnętrz materiały budowlane rozwój technologii środki higieny i czystości ubrania muzykę dobrobyt ogród samochód inspiracje wszystko co dobre w moim świecie

Gość gość
dziękuję Bogu, że pozwolił mojemu życiu rozwinąć się tak, jak tego pragnęłam, przynajmniej częściowo, i że z najgorszych momentów zawsze udawało mi się jakoś wychodzić na prostą, że nieraz zdarzyło się coś, w czym odczuwałam prawdziwą pomoc Boga. A przede wszystkim dziękuję Bogu za wszystko, czym mnie doświadczył i doświadcza, bo nie byłabym sobą i nie byłabym dziś tak dojrzała, gdyby nie mniej lub bardziej przykre i pouczające zarazem zdarzenia i okresy nie miały miejsca w moim życiu. Fakt, że od lat modlę się o miłość, która nie przychodzi, ale chociaż jestem już na skraju wiary w miłość w ogóle, to czasem myślę, że to może też ma mnie nauczyć czegoś... Więc staram się nie żalić i nie mieć pretensji do Boga, jeszcze mam nadzieję, że moja wieloletnia samotność nie jest zwykłym kaprysem losu, tylko jest po coś, nawet jeśli zupełnie nie wiem jeszcze po co.