Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zrobiłam sobie dziecko z niskim facetem, teraz mój syn cierpi

Polecane posty

Gość gość

bo jest najniższy w klasie, chłopcy traktują go gorzej, ma przezwisko ''mały'' :( nie wiem co zrobic, ma dopiero 10 lat ale wiem ze bedzie coraz gorzej, za rok zaczną wszyscy szybko rosnąc a on nadal bedzie niski po ojcu (174 ja 170)

Gość gość
ale jesteś wciąż z tym facetem czy cie zostawil?

Gość gość
Nie, nie jestesmy razem od 5 lat, mam narzeczonego obecnie

Gość gość
aleś Ty głupia ! mój mąż ma 175 cm, jest w porządku, jego brat jest niższy a przebiera w babach jak w ulęgałkach, taki pewny siebie

Gość gość
Zapewne ŻADEN ojciec pozostałych dzieci nie ma mniej niż 180.

Gość gość
Przebiera, przebiera, to oby nie wyłysiał, bo jak niski to bardzo widać zakola i łysinę!

Gość gość
gość - co ma wspolnego powodzenie twojego meza z tematem ? pamietam jak w szkole przezywali niskiego kolege, byl maly i słaby, nie chce by moj synek mial takie zycie jako popychadło :( mysle, o hormonie wzrostu, umowilam sie za miesiąc z endokrynologiem

Gość gość
NFZ finansuje takie cos jesli dziecko choruje na karłowatość, w przeciwnym razie musisz sama płacic a to ogromny koszt

Gość gość
"Naturalny hormon wzrostu, który jest pozyskiwany z mózgów osób zmarłych (głównie niemowląt), kosztuje od 1200 do 1600 zł za ilość wystarczającą na jednomiesięczną kurację. Najczęściej jest on sprowadzany z Chin oraz Rosji. Naturalny hormon wzrostu, otrzymywany biotechnologicznie, stwarza ryzyko zarażenia chorobami prionowymi. Syntetyczny HGH to koszt rzędu 2000 zł na jeden miesiąc, ale zdarza się, że na czarnym rynku można nabyć 16 jednostek hormonu wzrostu już za 700-1000 zł. Jest on znacznie bezpieczniejszy niż hormon wzrostu pozyskiwany z przysadek mózgowych osób zmarłych."

Gość gość
chyba trochę przesadzasz. Co z tego że facet niski? no to znajdzie sobie jeszcze niższą dziewczynę, co za problem. Grunt żeby miał proporcjonalną sylwetkę. Wczoraj np. widzialam bardzo przystojnego Chinczyka, choc tez dosc niski, ale ramiona szerokie, umiesniony ladnie. Szedł z żoną. Więc nie demonizuj i nie rob sobie problemow na silę. A skoro twoj byly karakan cie zostawil, to z tego widac, że niscy maja wysokie mniemanie o sobie skoro przebierają w kobietach i porzucają je.

Gość gość
to najgorsze na co mozna skazac dziecko, moglas byc madrzejsza, mam nadzieje ze przyszłe pokolenie wyeliminuje niskich i ludzi ze znaczacymi wadami, ludzie beda ladniejsi przynajmniej

Gość gość
wiele dzieci jest wyższych od rodziców, i żeby nie było, TO ICH DZIECI

Gość gość
Ale u dilerów podobno taniej :)

Gość gość
Ja mam przeciwny problem, moja córka ma 13 lat i 180 cm wzrostu, w klasie tylko dwóch chłopakow jest wyzszych od niej, a najgorsze ze nadal rosnie

Gość gość
Ja rzuciłam niedawno niskiego chłopaka, ale dopadła go panna z dzieckiem i jej desperacja była większa niż potrzeba wyeliminowania genów niskich ludzi i spłodzili nowe dziecko.

Gość gość
Rośnie ci przymusowa gwiazda siatkówki/koszykówki. Bez "wymówki" w postaci sportu będą ją palcami wytykać :/

Gość gość
oj gopia ty gópia ty :D szkoda tylko dziecka

Gość gość
nedzne prowo, rodzice mojego faceta maja oboje po 160 a moj facet 186 :O nie znam chyba zadnego niskiego faceta choc jedno z rodzicow lub oboje to niemal karly :P

Gość gość
A jacy są dziadkowie? Wysocy?

Gość gość
srednio, babcia jakies maxymalnie 170 dziadek tez cos kolo tego

Gość gość
Nie panikuj, ludzie rosną do 25 roku życia. Może się jeszcze wybije. 175 to nie tak mało.

Gość gość
U mnie w domu rodzice niscy, mama 165, ojciec 170, a brat ma 186 cm :D Ja 175.

Gość gość
Powinnaś bardziej się martwić jego rozwojem intelektualnym, bo po tobie może być upośledzony umysłowo i wtedy żaden wzrost by mu nie pomógł :D ...a wsród dzieciaków nie rządzi największy tylko najmądrzejszy, nie mylić z kujonem

Gość colesss
"Zrobiłam sobie dziecko..." hmm albo jesteś totalnie prymitywna, albo to prowo. Niezbyt ładne stwierdzenie.