Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyna kupiła sobie legginsy pushup

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyna kupiła sobie legginsy push-up w calzedonie. Ogólnie to jest zgrabna dziewucha i jej nie potrzeba push up. Ma pełną krągłą pupę. A teraz jak założy te leginsy to boje się, że faceci się będą patrzeć na jej tyłek i się będą ślinić :(

Gość gość
nie bedą się patrzeć na jej tyłek tylko na wypchane legginsy :o o nie nie musisz być zazdrosny. a tak ogolnie legginsy to nie spodnie, więc powinna zalozyc do nich jakąś tunikę, inaczej to oznacza, że dziewczyna nie ma klasy :)

Gość gość
Dobrze zrobiła, szybciej znajdzie nowego faceta. Zakompleksieniec niech poderwie bezcyce i bezd***e, dla odstraszania amatorów.

Gość gość
Zazdoscicie pewnie ze dziewczyna jest zgrabna i moze nosic leginsy a pasztety muszą zakrywać wielką d**ę tunikami.

Gość gość
haha, tak oczywiście tirówkom na drogach też zazdroszczę, że są takie zgrabne i mogą chodzić z d**ą na wierzchu? jeśli ktoś tu ma kompleksy, to ta laska. Ja nawet nie pomyślałabym o zakupie wypchanych badziewiem legginsów, podobnie jak stanika push-up, takie samo g***o jak te śmieszne legginsy.

Gość gość
One są "naturalne"

Gość gość
ja bardzo lubie takie legginsy-www.youtube.com/watch?v=-R6CnSqPnEg

Gość gość
Haha myślisz, że leginsy push up są czymś wypchane? Żal mi cie. Weź się doucz grubasko a potem się wypowiadaj.

Gość gość
No właśnie. Panu z tematu zalecam zapoznanie Shreka, jego nie będą podrywać :D Powinieneś być dumny z laski, że inni faceci ją doceniają a nie grymasić. Oj chłopaki z Polski :D

Gość gość
Typowe u zakompleksionych.

Gość gość
Co typowe? Rozumiem, że laska może podniecać facetów a mi nic do tego? A co jak będą ją zaczepiać, dotykać czy nawet ją zgwałcom?

Gość gość
to jak wygląda w takim razie ten efekt push up legginsach? widziałam kiedyś ohydne majty z wkładkami i pomyslalam ze to cos podobnego. teraz kobiety mają te różne badziewia. Ja nie muszę nic poprawiać, bo mam jędrną pupę w rozmiarze 36, której nie eksponuję we wsiowych legginsach, więc się nie znam i nie zamierzam się douczać ;) ale racje mają autorze, ty sam związałeś się z dziewczyną lubiącą podkreślać figurę, pewnie nawet był to czynnik decydujący o twoim zwróceniu uwagi na nią, a teraz ma się ubierać na zakonnicę, bo ma ciebie, tak? pewnie, f**k logic i kup jej ziemniaki. Będą na obiad, a dla niej zostanie worek.

Gość gość
wiesniara