Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jusia11

co z tym okresem..

Polecane posty

Witam. Cykle zwykle mam 31 dniowe. Dziś mam 36dc a okresu brak;/ Czy jest możliwość, że jestem w ciąży? Poniżej przedstawiam swój cykl: 1-8dc okres 9dc - 36,5 10dc - 36,4 (szyjka zaczęła się unosić i otwierać) 11dc - 36,3 (ból podbrzusza) 12,13dc - 36,4 (śluz jak białko jaja kurzego zabarwiony na różowo, ból podbrzusza) 14dc -36,5 (ból podbrzusza) 15dc -36,3 16dc -36,2(szczyt szyjki) 17dc -36,4 (szczyt śluzu) 18dc -36,2 (ból podbrzusza) 19dc -36,4 20dc -36,3 21dc -36,5 22dc -36,6 23dc -36,5 (szyjka jest już twarda,nisko zamyka się, śluz biały kleisty) 23dc -36,2 25dc -36,3 26dc -36,5 (ból piersi tylko po bokach jak dotknę mocniej, bolące sutki - i tak przez kolejne dni) 27dc -36,2 (śluz biały, grudkowaty) 28,29dc -36,3 (śluz biały, grudkowaty) 30, 31dc- 36,5(śluz biały, grudkowaty) 32dc -36,7(śluz biały, grudkowaty,szyjka uniesiona lekko, średnio twarda, zamknięta) 33dc -36,6(śluz biały, konsystencji kremu, szyjka uniesiona lekko, średnio twarda, zamknięta) 34dc- 36,8 (mocny ból głowy od strony potylicy - cały dzień, śluz biały konsystencji kremu, szyjka uniesiona lekko, średnio twarda, zamknięta) 35dc -36,6 (ból głowy przez ok 2h, piersi zaczynają boleć całe wraz z sutkami, szyjka uniesiona lekko, średnio twarda, zamknięta) 36dc -36,7 (chwilowy ból głowy będąc na świeżym powietrzu)

Gość gość
A testu nie laska zrobic?

Gość gość
Wkurzaja mnie takie tematy.po ile laski macie lat,zamiast zrobic test to ta sie na forum pyta

Gość gość
Ja ci powiem i to na 100% prawda bedzie boo Siedze w twojej macicy. Doszlo do zaplodnienia gratulacje bedziesz mama. Aha czworaczki beda :)

Robiłam test z moczu 3 dni temu był negatywny ale wiem, że czasem może nie wykryć.... Bardzo zdziwił mnie ten ból głowy bo nigdy tak nie miałam, a szyjka przed okresem unosiła się maksymalnie 2 dni przed.

Ból głowy jest niepodważalnym objawem ciąży:O gratuluję.

Gość gość
Ludzie. Z takim schizowaniem to ty nie prędko zajdziesz :O masakra. Po prostu się kochaj a nie gmeraj "tam" sobie ciągle.

Gość gość
Dobre z tym bólem głowy. Kurcze mnie ciągle coś boli, a to głowa po winie :P a to brzuch (gazy). Jak można wszystko brać za objaw ciąży. Ból głowy?!

Gość gość
Ból głowy jest pewniejszym objawem ciąży niż poród. Serio.

Gość gość
Bol glowy to zadna oznaka ciazy,..... nie powiazuj tego, byla tu kiedys taka co ubzfurala sobie ze bol zatok to objaw ciazy bo nigdy wczrsniej takiego bolu nie miala. Nie oszmieszaj sir

Gość Bambolleo
Już możesz iść do lekarza. Psychiatry.

Gość gość
Kurcze mnie wczoraj bolal palec u nogi,chyba jestem w ciazy,lece po test

Gość gość
Dziewczyno jak się człowiek tak wsłuchuje w swój organizm to zawsze coś znajdzie. Jak czekałam na ruchy dziecka to odkryłam ile rzeczy dzieje mi się w jelitach :) Z takim nastawieniem naprawdę nie zajdziesz :( Ja w ciąży czułam się dokładnie tak samo jak przed okresem.

Gość gość
Twierdzisz ze porod to nic pewnego w ciazy i nie zawsze ma miejsce ? :D paradne ...... no wiec jak dzieciak wygostaje sie z brzucha? Teleportacja ?Zarowno sn jak i cc jest uwazane za prod

Gość gość
Dodam,że jak mnie bolała głowa w potylicy,to o dziwo nie byłam w ciąży,tylko miałam pokiereszowane kręgi szyjne

Ja nie mówię że jest niepodważalnym objawem... Wypisałam swój cykl żeby się poradzić a nie czytać tu bezsensowną krytykę..

Gość gość
Ale to co piszesz jest bezsensowne. Przed terminem miesiączki nie ma żadnych obiektywnych objawów ciąży. Zrobisz test będziesz wiedziała, a i t niczego nie gwarantuje i potwierdzenie ciąży to dopiero zarodek z bijących sercem a i od tego droga daleka.

Gość gość
Krytyka moze i bezsensowna bo pytanie i retoryka wypowiedzi tez brzsensowna :) idz kobieto na test z krwii a na bol glowy wez tabletke

Codziennie tak sobie tam gmerasz paluchami w środku??

Gość gość
gość 02.06.2014 To była ironia. Jak mogłaś to wziąć dosłownie. Matko :O

14:36, nie weźmie tabletki,bo jest w ciąży i zaszkodzi bejbusiowi

Gość gość
Raczej sarkazm niz ironia ale ok

Gość jusia11
w mojej wypowiedzi co jest niby takiego dziwnego? Chodzi mi o to tylko czy przy takim cyklu jaki miałam mogło dojść do zapłodnienia... A co niektórzy widzę że zamiast pomóc wolą wyśmiewać.. i kto tu jest niepoważny?

Gość gość
Istnieje taki czlowiek jak ginekolog,idz i sie zapytaj

Gość gość
A kiedy wspolzylas bo to chyba najistotniejsze