Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile kosztuje utrzymanie stałej dziewczyny, a ile prostytutki lub utrzymanki ?

Polecane posty

Gość gość
Ciężko mi uwierzyć,że autor jest po 30

Gość gość
Shesadda ty to się chyba filmów naoglądałeś

Gość gość
gość 02.06.2014 nie przeraża was świadomość, ze możecie zarazić się nie wiadomo jakim gównem od prostytutki? Pewnie nie jednemu dziadowi d**e lizały. Jakie one muszę mieć c*pki rozjechane. Serio was to nie obrzydza? x Kobiety są dziś tak rozwiązłe, że hiv można od własnej matki złapać "podając rękę" Współczesna kobieta jest tak samo rozjechana tyle, że prostytutka przyzna się do tego i jest tańsza

Gość gość
Ciężko mi uwierzyć,że autor jest po 30 xx nie jestem autorem y Jeśli kiedykolwiek będziesz miał żonę i dzieci xx pisałem NIGDY, nie dopuszcze do tego

Gość gość
Sami uprawiacie z chęcią seks z dziewczynami swoimi, czasem je wręcz do tego zmuszacie, albo g****icie jak nie chcą wam dać a potem piszecie o rozwiązłości dzisiejszych kobiet!!!!!!! Opanujcie się bo sami tacy wierni i stali w tym nie jesteście !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
właśnie SWOJE DZIEWCZYNY i NIE g****imy, a kobiety dają d**y bez związku- to rozwiązlosc

Gość gość
najdroższa stała partnerka polecam prostytutki. Studentki się ogłaszają masowo

Gość gość
studentki- kolejne, mają sponsorów a później szukają męża haha

Gość gość
A faceci z tego korzystają :P Popatrzcie czasem na siebie a nie tylko na kobiety !!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
facet to tylko samiec, skorzysta jak suka da, wy trzymajcie nogi przy sobie

Gość gość
A jak u mnie ja nie chciałam dać, chciałam dopiero po ślubie, a chłopak wziął siłą. To co wy na to powiecie? Nie każdy facet jest taki, że nie weźmie jak dziewczyna nie da, niektórzy wtedy siłą biorą :P

Gość gość
już wierze że wziął cie siłą, leki wzięte?

Gość gość
Tak wziął siłą i potem był z tego dumny, ale wy chłopy nie zrozumiecie jakie to uczucie, bo wy jesteście pozbawieni uczuć.

Gość gość
Ale durny temat. Stała dziewczyna mimo wszystko wychodzi najtaniej. Dzieciaka nie liczę bo prostytutce czy utrzymance tez możesz "zrobić" i płacić alimenty. Od Ciebie zależy jak i czy się zabezpieczasz. Stała dziewczyna: koszt wspólnego mieszkania i wspólnego żarcia, ewentualnie ciuchy itp. Nawet przy założeniu że nic ona sama nie zarabia wychodzi taniej, bo czynsz masz przecież ten sam, opłaty nieco wieksze i żywność wychodzi taniej dla dwojga, a do tego stała dziewczyna ma inne funcje (gotowanie, sprzątanie). Prostytutka ma stawkę godzinową, która może i wychodzi taniej jeśli mało bzykasz. Jeśli chcesz ją mieć na każdy wieczór, jak masz stałą dziewczynę, to wychodzi o wiele drożej niż koszt żywności i prądu zużytego przez stałą dziewczynę. Utrzymanka jest imprezą najdroższą, bo opłacasz jej wszystko osobno (mieszkanie, ciuchy) a na dodatek musisz płacic ekstra za wyłączność. Nie chcę się porywać na wyliczanie sum, ale orientacyjnie: np. stała dziewczyna może kosztowac cię ok. 600-700 zł miesięcznie i masz ją niemalże na codzień. Prostytutka za tę sumę da ci kilka razy w miesiącu (i to tania). Utrzymanka to koszt ok 3 kafli minimum.

Gość gość
jak prostytutka mnie znajdzie jak zaciąży? przecież nie chodzę do jednej jak i ona nie ma tylko mnie? myśl

Gość gość
gwałć będziesz miał za darmo

Gość gość
a ile można ruch/ac jedną dziewczynę i z nią mieszkać? z prostytutek można zrezygnować a z żony i dzieci nie, a jak będzie rozwód to będą alimenty

Gość gość
W krzaki gdzieś jakąś zabierz :P

Gość gość
najbardziej ekonomiczne rozwiązanie dla ciebie. W końcu co Cię obchodzi zdanie jakiejś kobiety. Nie ważne czy chcę czy nie, ważne aby tobie było dobrze.

Gość gość
Panie do towarzystwa to na pewno nie są z nich zadowolone i na pewno robią to z nimi z niechęcią :P

Gość gość
kafeteria zawsze służy dobrą radą. Widzisz znaleźliśmy dla ciebie idealne rozwiązanie.

Gość gość
g****ic nie zamierzam suko, a poza tym to karalne, ale idiotka, MAM KASĘ, i wolę zapłacić za miłą atmosferę

Gość gość
gość 02.06.2014 dlatego ciamajdy chodzą na d****** bo nie potrafią żadnej porządnie w******* i nie chcą im dawać

Gość gość
a kogo obchodzą prostytutki? ważne że przy mnie są uśmiechnięte i chętne do pracy, a ich odczucia nieistotne

Gość gość
Inteligenty pan nie wie co to ironia? serio na poważnie to wziąłeś? hahahahaha

Gość gość
pisałem MIAŁEM DZIEWCZYNĘ, więc dawały za darmo, a na dziw/ki chodzę tylko żeby one sprawiały mi przyjemność bez zaspokojenia jej, ale idiotki NIE rozumieją

Gość gość
Jakbyś miał kasę to byś nie zastanawiał się co tańsze :)

Gość gość
Idiotki? hmm zmieniłem płeć?

Gość gość
ja nie jestem autorem, ja się nie zastanawiam, ja już wybrałem

Gość gość
Nie chcesz mieć dziewczyny ponieważ żadnej nie potrafiłeś nigdy zaspokoić :P Bo jesteś zadufanym w sobie egoistą :P