Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gęsty, biały śluz...

Polecane posty

Gość gość

zostało mi jeszcze ok.10 dni do miesiączki, a na majtkach mam pełno gęstego, białego śluzu. może to oznaczać ciążę? :(

Gość gość
Napewno ciąża i to blizniacza:(

Gość gość
Witam Was moje drogie! Jeżeli miałybyście ochotę poczytać o wszystkim co nas, kobiet dotyczy - problemach kobiecych, ciąży porodzie i naszych dzieciach zapraszam na http://dumnamama.pl Jest to portal, który współtworzony jest z Wami - kobietami abyście mogły czytać to, co Was interesuje! Serdecznie zapraszam i życzę dużo, dużo zdrówka! :)

Gość gość
poczytaj sobie o tym jakie są fizjologiczne wydzieliny w czasie cyklu miesiączkowego,dobry opis jest na stronie lactovaginal.pl w zakładce poradnik intymny- "Miesiączka od A do Z". W połowie artykułu jest obrazowy wykres różowo-szaro-niebieski.

Gość LalkaLA
Prawdopodobnie jest to zwykły śluz fizjologiczny przed okresem. Poczytaj w internecie o fazach cyklu miesięcznego. A jeśli obawiasz się infekcji to używaj do codziennej higieny intymnej płyn lacibios femina protecta o pH 3.5, który świetnie chroni przed infekcjami bakteryjnymi i grzybiczymi. Przyspiesza gojenie podrażnień i mikrourazów, dobrze odświeża i jest hypoalergiczny.