Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarnacipka

Czarna cipka, co panowie na to

Polecane posty

Gość czarnacipka

Ni ciemna, ale wrecz czarna cipka i okolice o***tu. Ciekawa jestem, jak to odbieraja faceci. Pytam, bo to mi chyba z wiekiem przyszlo. Z obecnym partnerem jestem od kilku lat i jemu to chyb nie robi roznicy, ale reszta swiata jak to odbiera?

Gość gość
Ciekawy taki ciemny kolor. Mi się by bardzo podobał :)

Gość czarnacipka
moze nie robi mu roznicy, bo tam nie zaglada? Smutno sie wtedy robi kobiecie i powoli najwieksza milosc umiera....

Gość gość
Ja bym codziennie ją oglądał i pieścił :) Na raz te dwa otworki. Mój długi język by wymieszał Ci do bólu. Podobasz mi się już :) Do tego jak miała byś tam zarost :) Mniam :)

Gość czarnacipka
@gość 03.06.2014 Dziekuje!!! Bardzo mi poprawiles samopoczucie :D

Gość gość
Cieszę się, że mogłem w ten sposób, ale naprawdę lizał bym Cię tam chyba do kości. Jeszcze gdybyś miała motylka i włoski :) nie ręczył bym za siebie :)

Gość czarnacipka
hmmm... no zdecydowanie mam motylka... i bardzo szybko rozklada skrzydelka :) a wloski zawsz mozna zapuscic....

Gość gość
No to już masz mnie w garści kobieto :) Uważaj bo się od Ciebie nie oderwę :) Pewnie lubisz pieszczoty tego cuda natury :) Bo ja uwielbiam :)

Gość czarnacipka
bede myslec o Tobie kiedy mi sie zrobi smutno.... napisz mi cos o sobie

Gość gość
Mam już parędziesiąt lat, ale w tym temacie chyba będę zdychał :) i jeszcze jakąś zahaczę jęzorem lub moim dużym ... narzędziem :) wysoki i z 84 ciężki :) No i strasznie zboczony :)

Gość gość
Prosimy o zdjecie

Gość czarnacipka
wysoki, szczuply i niewyzyty.... gdzies Ty byl cale moje zycie???!!!

Gość Lubięt0
Czarna jak noc zarośnięta cipka to najpiękniejszy widok na ziemi!

Gość czarnacipka
a teraz na dodatek bardzo mokra :)

Gość w spodniach
Sprawdz czy majty ci nie farbują, Jak kupiłem granatowe jeansy to mialem ciagle sine ręce od mietolenia fujary

Gość gość
Czarna... no widzisz nie trafiliśmy na siebie, a szkoda bo moja krew aż wrze, a w nim to już ... :) Chętnie bym Ci ją wysuszył :)

Gość czarnacipka
siedze grzecznie przy biurku i udaj***ardzo zapracowana, ale co sie w mojej glowie dzieje.... Mam bardzo bujna wyobraznie :) Bedziesz w niej czestym gosniem :)

Gość gość
Pocieszasz mnie bardzo :) Czekałem na Twoją odpowiedź :) Też teraz siedzę i masuję moją pałeczkę. Wyobraźnia działa i to jak. Miał bym na Ciebie wielką ochotę. Napisz coś o sobie więcej. Też lubisz sex ?

Gość czarnacipka
Bardzo lubie, wszystko w nim lubie. Lubie patrzec na facetow i rozbierac ich w myslach. Jedno spojrzenie, usmiech, i juz wiem, ze oboje mamy na to ochote. Cala mowa ciala sie zmienia, zmysly sie wyostrzaja, nie moge przestac oblizywac ust. Chce go wachac, dotykac, przygladac sie, przegladac w jego oczach. Wystarczy, ze widze ten blysk w oczach mezczyzny i juz jestem mokra....

Gość gość
"Ni ciemna, ale wrecz czarna c*pka i okolice o***tu." Z wiekiem narządy płciowe ciemnieją - świadczy to o ich dojrzałości (jest to zupełnie normalne).

Gość gość
Mam podobnie, ale w stosunku do kobiety. Lubię dotykać tam gdzie lubi i pieścić do granic wytrzymałości. Mój język jest sprawny i potrafi dotrzeć tam gdzie lubisz :) Ty wiesz jaki jest teraz sztywny :) Nie wyrobię. Miła jesteś :) Oj mi się trafiła kobieta na 102 :) Już widzę te rozchylone płatki o cudownej barwie i świecącą się szparkę od soczku rozkoszy. Uważaj bo zaraz Cię nadzieję na mój sprzęcik lubię od tyłu gdy stoisz w rozkroku na szpilach. Oj to cudowny widok Twojej pupy i rozłożystych bioder, a co pchnięcie to unosisz się w tym rytmie.

Gość gość
"Ni ciemna, ale wrecz czarna c*pka i okolice o***tu." Z wiekiem narządy płciowe ciemnieją - świadczy to o ich dojrzałości (jest to zupełnie normalne).

Gość gość
A zdjecia nadal nie ma.

Gość gość
od tylu mowisz?? zawsze i wszedzie! Lubie ocierac sie pupa, czuc jak staje, rosnie i twardnieje. Twoje rece na moich biodrach, wchodzisz we mnie gleboko, mocno....jeszcze! jeszcze! mocniej!

Gość gość
... podkreciles mnie i zostawiles. Nieladnie. a ja usta mam juz cale spuchniete od tego oblizywania i przygryzania...

Gość Gość 777
Szczerze powiedziawszy wolę jasną cipkę i wygoloną Ewentualnie z małym paseczkiem zarostu i to bardzo krótki zarost. Jeśli już miała by być czarna cipka to tylko z czarnoskórej kobiety.

Gość gość
Takich cudownych kobiet się nie zostawia. :) Jestem, ale byłem w chwilowym szoku od Twoich pieszczot. Dalej sterczy, ale szkoda jeszcze wystrzelić jest mi tak dobrze :) Kołyszesz się w rytm moich pchnięć, a on robi Ci masaż każdego zakamarka twojej ci/pki :) Czuję jak jest mokro, jak wzdychasz prosząc o mocniej, mocniej :)

Gość gość
Miałem kiedyś czarną c|pkę w UK i nie wydaje mi sie by była inna niż polskie białe po za tym że dziewczyna miała strasznie twarde odrosty zarostu sięgające wysoko prawie pod pępek.

Gość gość
rob co chcesz, tylko nie przestawaj! Tak mi dobrze a chce jeszcze i jeszcze...