Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarnacipka

Czarna cipka, co panowie na to

Polecane posty

Gość gość
Jeśli możesz to opisz proszę choć troszeczkę jak wyglądasz i jakim jesteś typem kobiety. Też bym chętnie polizał...bardzo lubię

Gość gość
no troszczeke to mam dlugie, ciemne wlosy. Przewaznie pozwalam im sie skrecac w sprazyny. Lubie czuc jak podskakuja na moich plecach i ramionach kiedy szybko ide. Mam niebieskie oczy. Czesto sie usmiecham

Gość gość
Mam dlugie ciemne, wlosy. Przewaznie pozwalam im is skrecac w grube sprezyny, lubie czuc jak podskakuja na moich plecach i ramionach kiedy szybko chodze (prawie zawsze chodze szybko :)) Mam niebieski oczy. Czesto sie usmiecham. Czasem jestem bardzo malomowna a czasem buzia mi sie nie zamyka :)

Gość gość
Czarne włoski, ciemne wargi to jest to co w tym miejscu uwielbiam.

Gość chetny o karzdej porze 82
Intrygujesz mnie.. podniecasz.. kusisz i prowokujesz... z zaciekawieniem i fantazja mysle o Tobie... czarna cipka masz ochote na igraszki na gg ? mysle ze znajdziemy dużo wspólnego jeśli wiesz o czym mowie... ;> ... zapraszamna gg 50278182 i pozdrawiam

Gość KAwaŁeK
Kawał o czarnej c|pce :P Przychodzi facet do agencji towarzyskiej i mówi: - Chciałbym dziewczynkę z ogoloną cipką. - Nie ma sprawy, pokój 5. Więc poszedł tam facet, wchodzi, patrzy leży sobie dziewczę, ale między nogami od pępka w dół wszystko CZARNE. Mówi więc oburzony: - Co jest, miałaś mieć ogoloną!? Na to dziewczę machnęła ręką, mówiąc: - Sio muchy!!