Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Angielski bardzo proszę o przetłumaczenie

Polecane posty

Gość gość

szukałam na innym forum ale zostałam posądzona o to ze zadanie domowe chcę sobie odrobić więc pisze ze mieszkam w Irlandii i wczoraj był Bank holiday, upiekłam ciasto kilka osób próbowało więc zaczeło się zeby dać przepis ale cięzko mi to przetłumaczyć. Bardzo proszę o pomoc- będę bardzo wdzięczna :) Ciasto; posiekać nożem masło z mąką, dodać pół kubka cukru i 5 żółtek oraz proszek do pieczenia, zagnieśc ciasto. Podzielić na dwie części i jedną włożyć do zamrażarki. Masa jabłkowa; jabłka obrać i utrzeć na tarce o grubych oczkach. Dodać pół kubka cukru i cynamon, wymieszać Piana; 5 białek ubić na sztywno dodać 1 kubek cukru Na blaszkę włożyć jedną cześć ciasta, rozłożyć masę jabłkową, na jabłka włożyć ubitą pianę a na wierzch zetrzeć na tarce o grubych oczkach ciasto z zamrażarki. Piec ok 1 godziny w temp. 180 stopniach

Gość gość
Powiedz ze to jablecznik albo placek jablkowy

Gość gość
Masz internet i nie potrafisz znaleźć tłumacza? Wystarczy w wyszukiwarkę wpisać "tłumacz" :D Za to po forach to potrafisz latać :D :D

Gość gość
tłumaczyłam z tłumacza ale tłumaczenie nie jest poprawne

Gość gość
to sobie popraw, nie zasłaniaj się nieznajomością języka angielskiego, skoro wiesz, że tłumaczenie jest niepoprawne znaczy, że angielski znasz

Gość gość
To Apple cakes.