Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam dość :(

Polecane posty

Gość gość

Usiłuje sprzedać ubrania po córce ale to jakaś masakra, nikt tego nie kupuje, kilka paczek wysłałam ale zostało mi tego jeszcze trochę, ubranka są niezniszczone, bodziaki, pajace i rampersy, takie bieliźniane oddałam do żłobka i osrodka interwencji kryzysowej ale zostało mi jeszcze trochę rzeczy, które myślałam ze bez problemu sprzedam a tu kiszka smutas.gif Gdybyście miały córkę to zapraszam mam rzeczy od 0 do 3 lat pogrupowane miesiacami http://allegro.pl/ubranka-z-usa-gap-carter-s- inne-0-3-i4300426897.html może ktoś coś kupi bo tu sporo kobiet pisze.

Gość gość
No to faktycznie nic tylko usiąśc i płakać. Nie masz kobieto innych zmartwień?

hej, pamietam jak wystawialas zdj tutaj. Chetnie bym kupila to :) wszystko mi sie mega podoba :)

Gość gość
Owszem mam jednak nie będę o tym pisac, wracając do tematu myślałm ze można bez problenu sprzedać a tutaj zonk. Nie myślałam ze tak ciężko sprzedać ubrania.

Gość gość
śliczne, może bym się skusiła na któryś zestaw, najmniejsze ubranka już mam a od 6 miesiąca to tak niebardzo.Córka ma 6 tygodni

daj znac co z tą sprzedażą chetnie bym kupiła, nie wiem czy wszystko ale sporo mi sie podoba, chcesz sprzedać całą paczkę czy na sztuki tez moze byc?Moglabys mi na maila wyslać wieksze zdjecia tych ciuszkow, pamietam ze kiedyś je wystawialas na picassa chyba. za 99 to bym moze i wszystko kupiła:)

Gość gość
Mam też ubranka 3-6 miesięcy, zaraz aukcje wystawie mój nick na allegro to rodeo25 jak wejdziecie na album z aukcji to tam jest więcej zdjęć rzeczy.

Gość gość
Wystawiłam już 3-6, lada chwila aukcja powinna się pojawić :D

Gość gość
ale ceny to ty masz po byku :O ten zestaw 12-18m za 90zł +przesyłka ---- gruba przesada

Gość avinione
ja uwazam ze ceny sa bardzo przystepne, zadbane orginalne ciuchy, ktorych nie malo, pewnie ty za darmo byś chciała??

Gość gość
Ten zestaw 12-18 jest mimo wszystko spory, ale faktycznie wszędzie obniżyłam ceny tylko nie tam. No coż. Następnym razem obniże.

Gość gość
Ja bym nie obniżala ceny. Przecież jak sprzedasz to zarobisz na co? Na 2 bluzeczki nowe? Parę dżinsów dla dziecka? Ludzie, wszystko chcecie za bezcen. Autorko a masz coś dla dwulatki?

Gość dwanascie osiemnascie
Ubranka z 12-18 chcesz za 90 zł jak przeliczyłam tam jest 20 sztuk, wychodzi 4,50 za ubranko, czy to jest drogo? no ja pierniczę, dziewczyny powariowałyście! Gdzie kupicie za tyle ubranko z pierwszej ręki takich firm? Szkoda ze autorka już nie ma na 24 miesiące rzeczy bo bym z chęcią kupiła dla swojej córy.