Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gosc55

dlaczego nie od tyłu

Polecane posty

Witam ze swoim partnerem kochamy sie jestesmy ze soba ponad rok czasu, dla mnie dziwne jest to dlaczego od tyłu nie chce on sie ze mna kochac, tylko klasycznie, od tyłu rzadko kiedy sie kochamy , a jak juz sie kochamy od tylu to jemu opada, dlaczego

Gość gość
zapytaj jego, porozmawiaj z nim szczerze o tym,moze od tylu go nie podnieca i nie sprawia mu taka pozycja przyjemnosci

Gość gość
może masz brzydką d**e?

Gość gość
moze podnieca go twoj widok, piersi.

Jestem atrakcyjna , nie jestem gruba, tylek mam troszke, moze rzeczywiscie moj tylek jego obrzydza, jego byla byla 3 razy jak ja , nie wiem, mowi ze seksowny mam tylek ale ja mam kompleks, on na tylki zwracac uwage, a od przodu mowi ze woli sie kochac, bo mnie widzi

Gość gość
i pewnie to jest prawda i oto chodzi.

Pewnie tak, a on ma duzy odstajacy brzuch ktory mnie obrzydza ale jemu tego nie mowie, i w seksie mi on nie przeszkadza, przykre, chyba to nie jest milosc

Gość Rusałka69
Każdy lubi co innego, taka prawda. Mój najlepiej lubi od tylu, podnieca go juz jak tylko sie wypne, ogólnie ma fizia jakiegoś na punkcie tylkow, może lizać, całować i pieścić. Tyłek podnieca go milion razy bardziej niż cycki mimo ze małych nie mam. Twój ma po prostu takie upodobania jakie ma i tyle.

Gość gość
Rusałka mam też bzika na punkcie tyłka :) Taka pozycja najbardziej mnie kręci. Oj te wasze kobiece kształty :)

Gość Gość A
Na ja też lubię od tyły czy to na pieska czy na stojąco!! Ale najbardziej lubię od tyłu kiedy Ja leżę sobie wyciągnięta na brzuszku wyciągnięta trzymając nogi złączone. A mój Ogierek siada na moich udach tuż przy pupci i na przemian raz przyspiesza raz zwalnia tępo!! A kiedy ma dojść do finiszu w mojej dziupli. On kładzie się na mnie całym ciałem i tryska mi w środku. Żadna pozycja nie sprawia mi takiej przyjemności jak ta.

Gość gość z gilami
umyj się!

Gość gość
Gość A też lubię tak jak opisałaś. Niesamowite doznania :) Pałaka wbija się bardzo głęboko i czuję jak opina mnie gorąca ci/pka :)

Gość Gość A
Dokładnie dlatego też tak lubię tą pozycję. Moje wejście do pochwy jest ciasne i czuję jak prącie mojego ogierka masuje moje ścianki muszelki. Tą pozycję za każdym razem uprawiamy. No a moment wytrysku daje mi 100% zadowolenia. Obecnie staramy się o dziecko więc możemy pozwolić sobie na wszystko. Dodam że penis mojego partnera ma 22 cm czasem 23 cm.

Gość gość
O to macie pole do popisu, a takim sporasem to ho ho :) Mój ma 21 i też podobno kobiecie daję to co by chciała w tym temacie :)