Elfik19 0 Napisano Czerwiec 3, 2014 Witam mam problem a dokładnie chodzi mi o to ,że miesiąc wczoraj minął jak nie mam już miesiączki . Dodam ,że okres juz mam prawie 5 lat i jest nadal nieregularny , kochałam się z chłopakiem ,ale nie doszło do całkowitego zbliżenia . Mam objawy że dostane tą miesiączke bo pobolewa mnie lekko jajnik prawy i krzyż mnie pobolewa . Ale nadal nie ma miesiaczki co mam zrobic proszę o pomoc. Mam 19 lat ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 3, 2014 co masz zrobic? test ciążowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 3, 2014 idz zrob test, lub moze najwyzszy czas zeby zgloscic sie do lekarza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elfik19 0 Napisano Czerwiec 3, 2014 Ale jak pisałam wyżej nie doszło do całkowitego zbliżenia czyli nie wkładał mi swojego członka... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 3, 2014 poczekaj przyjdzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elfik19 0 Napisano Czerwiec 3, 2014 Choć powiem z miesiączką to miałam często problemy bo w jednym miesiącu potrafiłam dostać nawet 2 razy . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 3, 2014 tresowany plemnik i po dywanie przejdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elfik19 0 Napisano Czerwiec 3, 2014 Nie wiem czy ty chcesz mnie nie wiem zaniepokoić czy co , nie ma co sobie robić żartów. Ja prosiłam o pomoc i rade a nie . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 3, 2014 Jesli nie misiączkujesz regularnie, tym bardziej powinnaś sie zawsze zabezpieczać. Lepiej zrób test, życze nagatywnego! i sie pilnuj nastepnym razem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 3, 2014 Pewnie, ze chcę cię zaniepokoić, bo masz nieregularne cykle i nie myslisz co robisz, a potem strach przy tyłku. Zabezpieczac się trzeba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elfik19 0 Napisano Czerwiec 3, 2014 Aha czyli jedynym rozwiązaniem jest tylko test ciążowy tak ? :(:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 3, 2014 A to, że tak piszę, to nie ze złośliwości, tylko dlatego, ze ci dobrze zyczę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 3, 2014 poczekaj 10dni od momentu kiedy miala przyjsc. jak nie bedzie to zrob test ale w sumie sama mowilas ze nie byl to calkowity seks wg mnie nie ma nic do obaw, a jak cos cie boli to w ciagu 2 dni powinnas dostac. mowie ci :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 3, 2014 No test - niestety. Jakies 12-15 zł, w każdej aptece, albo nawet w Rossmanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 3, 2014 Według mnie, po co sie denerwowac jeszcze 10 dni. Ale zrobisz co zechcesz. trzymaj sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elfik19 0 Napisano Czerwiec 3, 2014 Dokładnie pobolewa mnie jajnik i krzyż dzisiaj zaczął mnie też pobolewać , a odkąd pamiętam to albo to albo to mnie pobolewało i miałam miesiączke ,a wiem ,że mam nieleguralne cykle miesiączkowe bo nawet w jedym miesiącu potrafie dostać dwa razy . i trwa 8-9 dni miesiączka. w kwietniu miałam dwa razy okres i w maju na poczatek dostałam a dokladnie 2 maja i trwał 8 dni a w tym miesiacu nie ma;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 3, 2014 Chociaż mam spirale, to nieraz i tak kupuję testy, bo mam schize na punkcie zajścia w ciążę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elfik19 0 Napisano Czerwiec 3, 2014 Nie wiem czy to dla ciebie zabawne jest i tak piszesz. Jakbyś była w mojej sytuacji ,albo był to byś inaczej myślał proste . ale dzieki za miłe chęci . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 3, 2014 Jajniki to bolą podczas owulacji a nie przed miesiączką Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elfik19 0 Napisano Czerwiec 3, 2014 Ale jak mnie zawsze pobolewają to wiem ,że dostanę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 3, 2014 tez mam 19lat i bardziej uprawiam seks przerywany. czasami czekam az przyjdzie ten okres, opoznia sie, ale w koncu jest. wg mnie u cb sa nikłe szanse na ciaze, o ile w ogole sa. poczekaj pare dni, spokojnie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 3, 2014 no to jak lepiej wiesz, to po co pytasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elfik19 0 Napisano Czerwiec 3, 2014 Uspokoiłaś mie dzięki wielkie ;):* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 3, 2014 według mnie jestes w ciazy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach