Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ginekologia estetyczna

Polecane posty

Gość gość

Mam dość niemiłą sytuację i w związku z tym prośbę do tych z Was, które też tego doświadczyły. Podczas współżycia (i nie tylko) odczuwam duży dyskomfort - suchość i pieczenie. Przez to w ogóle nie mam ochoty współżyć i powoli między mną a mężem zaczyna ją się spięcia :( Czytałam, że jest coś takiego jak zabiegi ginekologii estetycznej, które redukują m.in. taki problem jak mój. Czy któraś z Was może mi powiedzieć coś więcej na ten temat? Jak to wygląda? Czy faktycznie są efekty? Gdzie zrobić? Z góry bardzo dziękuję.

Gość gość
medest-lichaj.pl/waginoplastyka/ Dwie osoby z mojej rodziny są po zabiegu w tym gabinecie i problemy o których wspominasz zniknęły Nie warto z tym czekać - szkoda życia. Nie ma się też co wstydzić, bo na prawde zdarza się to większej ilości kobiet niż możesz przypuszczać 3mam kciuki

Gość gość
Wiem o czym mówisz. Też przez to przechodziłam. Jest tak jak napisał ktoś powyżej - nie ma na co czekać. Ja sobie robiłam zabieg w zeszłym roku w gabinecie Art Estetyka Łodzi. Wcześniej byłam u nich na innym zabiegu na ciało i tak od słowa do słowa przeszłam z Panią doktor do rozmowy na temat problemów suchości i dyskomfortu w trakcie współżycia. Poleciła właśnie zabieg kwasem hialuronowym. Wejdź sobie na ich stronę http://www.artestetyka.pl/cennik_ginekologia_estetyczna i poczytaj. Ja mam o nich bardzo dobrą opinię. Sama jestem z poza Łodzi, ale uważam, że warto było dojechać te sto parę kilometrów. Życzę Ci powodzenia. Krystyna.

Gość gość
W Warszawie natomiast z czystym sumieniem moge polecić klinikę Medicover. Ich oferta jest bardzo szeroka jeśli chodzi o zabiegi ginekologii estetycznej, poza nie sa one wcale takie kosztowne. Tutaj można się zapoznać z cennikiem i dostępnymi zabiegami: http://www.uroda.medicover.pl/home/ginekologia-estetyczna/. No i sa obecnie konsultacje za free.

Gość gość
Dziękuję bardzo za pomoc i podpowiedzi. Krystyna - byłam w Art Estetyce. Sprawdziłam ich robiąc sobie inny zabieg, taki na ciało :) Bardzo się cieszę, że mi ich podrzuciłaś. Jestem już umówiona na zabieg Desirialem. Mam nadzieję, że wszystko pójdzie dobrze. Jeszcze raz dziękuję.

Gość gość
to prawda, życie seksualne jest ważne w małżeństwie ważne, żeby czerpać z tego przyjemność. A jeśli chodzi o zabiegi z ginekologii estetycznej to wybierz się do dra Marka Wasiluka, bardzo dobry w tej dziedzinie

Jestem zdania, ze u kobiet które zdecydowały się na cesarskie cięcie na pewno łatwiej jest wrócić do zdrowia po porodzie. U kobiet które rodziły naturalnie jednak narządy płciowe są mocno rozciągniete i to bardzo normalne, że pojawią się momenty, że kobieta popuszcza. Już słyszałam o wielu metodach leczenia nietrzymania moczu, a co sądzicie o bardziej nowoczesnej, laserowej metodzie? http://www.beauty.com.pl/pl/ginekologia-estetyczna

Gość AnonimowaEla
A moim zdaniem ktoś po to wymyślił takie zabiegi, żeby z nich korzystać, a nie jakoś się bać, czy wstydzić. Na pewno kluczowe jest miejsce, które wybierzemy. Warto zwrócić uwagę, żeby wśród personelu byli specjaliści i osoby dbające o naszą prywatność. Ja korzystałam ostatnio z Mojej Estetyki: http://www.mojaestetyka.pl i mogę powiedzieć, że lepszego miejsca sobie nie wyobrażam pod opisanymi względami, sam zabieg też na najwyższym poziomie.

Gość gość
Jeżeli mieszkacie w Katowicach lub okolicy to polecam wam wybrać się do www.sodowski.pl jest to centrum medyczne, w którym zajmują się między innymi ginekologią estetyczną. Pracują tam doświadczenie lekarze, którym można zaufać.