Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość autorzynka

Wczoraj na Kafe dowiedziałam się że

Polecane posty

Gość autorzynka

... że z pewnością nie jestem ładna i tylko sama sobie to wmawiam i inni mi to wmawiają, wbrew rzeczywistości. A wy czego o sobie się ostatnio dowiedzieliście na naszym cudownym forum? :D

Gość wacław10cm
ja na forum oznajmę , że autorzynka to piękna dziewczynka i ma pachnącą ciasną ogolona cipuszkę

Gość autorzynka
Tak, bo przedtem nie wiedziałam, że istnieje coś takiego jak NIE BYĆ ŁADNYM. Ale to może i lepiej, bo nie zakładałam tematów pt. "Jestem brzydka i nie mam szans na miłość" :)

Gość gość
Ja się dowiedziałam, że nie istnieję :D Bo podobno nie ma dziewic już w gimnazjum a co dopiero na studiach :D

Gość autorzynka
skąd ten stereo, że na Kafeterii nie ma ładnych osób? Przecież to takie samo publiczne miejsce jak dworzec albo sklep spożywczy.

Gość gość
no właśnie, czyli też z potrzeby :) ładni ludzie też mają różne rozrywki i też czasem mają wolny czas w domu

Gość autorzynka
no jeśli to jest codzienność to faktycznie należy się zastanowić... Ale jeśli takie od czasu do czasu to chyba nic złego

Gość gość
no może bez przesady . ja np. codziennie po pracy nie chciałabym się widywać z ludźmi, bo w pracy mam już dużo ludzi i potem lubię pobyć sama. ale w tym tygodniu szykują mi się już 3 spotkania więc jest ok ;)

Nie dowiedzialam się niczego, bo dobrze się znam. Naczytalam się za to niestworzonych historii, które mnie szczerze rozbawily :)

Gość gość
ja poznałam tu cudownego mężczyznę

Gość autorzynka
rokokowa, ale wiesz, tym ludziom bardzo zależy, żebyś Ty się od nich dowiedziała PRAWDY ;)

Gość gość
Trzeba mieć w sobie dużo ukrytych pokładów nienawiści .

Gość autorzynka
a ja się jeszcze kiedys dowiedziałam że jestem głupia a na innym topiku że jestem mądra. teraz mam psychozę bo nie wiem kto miał rację.