Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

escapelle okres plamienie

Polecane posty

Gość gość

hej, kochałam się z chłopakiem w dni płodne, wzięłam tabl po 68godz. tabletka się przyjęła, okres dostałam tydzień wcześniej, zawsze tydzień przed okresem bolały mnie piersi a w dzień okresu strasznie brzuch. Brzuch nie bolał i piersi też nie. Ból piersi zaczął się w trakcie wcześniejszego okresu i trwa do tej pory czyli ok 7 dni. Cały czas występuje śluz z domieszką krwi. Ogólnie mam jajniki ze skłonnościami do zmian hormonalnych i nadżerkę. Czy mogę być w ciąży?:(

Gość gość
Oczywiscie.Po to się bzykałaś.

Gość kamakamilkka
według tego co napsiałas,uważam ,ze nie jesteś w ciązy.mam prawie 30 lat i w swoim życiu 3 razy brałam escapelle,kiedys był to postinor.sporo czytałam na temat tej tbl. ogólnie rzecz boiorąc ,środek rewelacyjny z dużą skutecznoscią.ostatnim razem wzięłam po 65 godzinach,sex był w dni płodne i escapella sprawdziła się.najgorszy jest ten stres i złe samopoczucie po niej .objawy ,które po niej miałam to przede wszystkim ból podbrzusza,powiększone i bolace piersi,ale najgorsza była ciągła sennosc i zmęczenie.pracuję w banku ,gdzie powinnam byc czujna i przytomna a ja dosłownie spałam.kawa pita litrami nawet nie pomagała.10 dni po tej tbl. dostałam lekkiego krwawienia ,ale to nie był własciwy okres,kolejny przyszedł spózniony o 12 dni.dopiero moj cykl w mirę unormował się po ok 3 miesiącach i wtedy dopiero mogłam powrócic do tabletek antykonc.