Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość autorkoiw

Chcę rozstać się z chłopakiem ale wtedy nie bede miala gdzie mieszkac

Polecane posty

Gość autorkoiw

Jestem z nim 1,5 roku. Zrozumiałam że nie ma co tracic na niego czasu bo on nigdy w zyciu nic nie osiagnie. Takie ciepłe kluchy z niego. Za rok idę na studia magisterskie do krakowa, mój chłopak tam studiuje. Nikogo tam nie znam i jedyne gdzie moge mieszkac to z nim. Tak wiec jeśli sie z nim rozstane nie bede miała gdzie mieszkac. Czy mam ten zwiazek ciagnac jeszcze ponad rok dla mieszkania??

Gość gość
gumtree nie ma? pokojow do wynajecia nie ma? akademikow nie ma? lepiej sie szmacic za wygodny kat? a jak Ci zrobi dzieciaka w trakcie tej zabawy w dom, co wtedy?

Gość autorkoiw
Na początku byłam nim zachycona bo on jest idealny na męża, kochajacy itp. Myślałam nawet o wspólnej przyszlosci ale teraz już widzę że on nadaje się ale na żonę bogatego meza. Lewy jest do wszystkiego, nie pasujemy do siebie.

Gość autorkoiw
Uważam żeby w ciąże nie zajść. Poza tym widujemy sie raz na 2 tyg na weekend albo i rzadziej. Akademika mi nie przyznaja juz sprawdzałam. Nie chce tez mieszkac z obcymi ludzmi.

Gość gość
Lepiej uciekaj, bo będzie rok, potem dwa, potem trzy az wyjdziesz za niego za maz. Przecież mozesz wynajac pokoj, akademik, teraz jest tyle mozliwosci, internet ulatwia szukanie lokum, nie zostawaj z kims tylko dla swojej wygody, bo bedziesz sie meczyc, a potem bedzie jeszcze trudniej się rozstać

Gość autorkoiw
ja szukam po studiach biznesmena. słyszałam od koleżanki , że można u samotnego starszego pana mającego biznes zamieszkać na czas studiów. wolę sypiać z takim panem niż z tym głąbem

Gość gość
I co z tego, ze sie widujecie rzadko????? Haha przeciez mieszkajac razem bedziesz miala go non stop, pomysl skoro teraz wiesz ze to nie to to co bedzie jak bedziesz musiala znosic go na co dzien?

Gość gość
no to skoro jestes taka wygodnicka ksiezniczka, ktorej nie chce sie ruszyc palcem w kwestii wlasnego mieszkania, to zamieszkaj z nim. i udawaj, jak to strasznie go kochasz. strasznie to slabe ;/

Gość autorkoiw
Kurcze. W sumie moze macie racje. Ten facet to totalny niewypał. Kompletnie do siebie nie pasujemy. A nie bedzie głupio tak mieszkac z jakimis obcymi?

Gość gość
Glupio? co w tym glupiego? masa studentow wynajmuje pokoje :/

Gość autorkoiw
nie z nim mieszkała nie będe , nie umiem już z nim pójść dołóżka. czuję do niego pogardę. chcę starszego dobrze sytuowanego pana. samotnego z mieszkaniem albo najlepiej z domkiem

Gość autorkoiw
To z biznesmenem to podszyw. Jak z nim zamieszkam to będą też inne osoby i myślę że w jakos miesiac może dwa poznam jakichs ludzi i sie przeprowadze

Gość gość
gwarantuje ci, ze przez ten rok zdazysz kogos poznac i puscic te swoja niemote w trabe ;)

Gość cipex1
POKAŻ KACZPE

Gość autorkoiw
Własnie nie poznam nikogo bo po studiach robie rok przerwy. Pracuje i ucze sie na kursach i korepetycjach. Nie poznam nikogo do roku

Gość autorkoiw
bardzo owłosioną mam aż niewiele jej widać

Gość gość
Kochana, nie wyprowadzisz się po miesiącu, uwierz mi. Jak teraz widując go raz na tydzień masz opory, żeby mu powiedzieć, że z nim nie zamieszkasz to później tym bardziej mu nic nie powiesz.

Gość WRAŻLIWY 23 LATA
NAPIER/DALAŁBYM CIĘ METALOWYM PRĘTEM KU/RWO

Gość gość
Dziewczyno, dobrze Ci radze nie mieszkaj z nim jesli wiesz ze to nie to. Od poczatku znajdz sobie inne lokum bo naprawde jak juz sie zadomowisz w mieszkaniu to myslisz ze bedzie Ci sie chcialo za chwile stamtad wyprowadzac? nawet jak poznasz nowych ludzi, to myslisz ze zaporponuja Ci z marszu mieszkanie u siebie? ktos wyzej dobrze napisal, twierdzisz ze do siebie nie pasujecie a widzicie sie tylko w weekendy a co gdy bedziecie sie widziec codziennie? to bedzie dla Ciebie meczarnia przeciez, znajdź sobie fajny pokoj u studentów, poznasz nowych ludzi i będzie lepiej