Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

5ty tydzien ciazy brazowy sluz , co robic

Polecane posty

Gość gość

Wlasnie zauwazylam brazowy sluz. Nie sa to plamienia tylko przy oddawaniu oczu zauwazylam wieksza ilosc sluzu i byl zabarwiony na brazowo. Nie wiem co robic. Udalo mi sie umowic wizyte u lekarza na jutro- nie bylam jeszcze z pierwsza wizyta. Czy isc jutro do pracy czy lezec plackiem jutro do wizyty? Czego sie spodziewac, co uwazacie?

Gość gość
spokojnie idz do pracy, na poczatku ciazy mozliwe sa plamienia, dobrze ze idziesz jutro do lekarza to pewnie da ci progesteron

Gość gość
szczerze? jechac na IP, bo to może być początek poronienia- brązowy śluz to zazwyczaj spadek progesteronu, więc konieczna jest luteina lub duphaston

Gość gość
jedz na izbe przyjec

Gość gość
nie straszcie dziewczyny, spokojnie idz jutro do lekarza

Gość gość
nie straszę- piszę z własnego, bardzo przykrego doświadczenia, wiec wiem co jej może pomóc

Gość gość
kurcze no to nie wiem co robic. W poprzedniej ciazy na tym samym etapie mialam podobna akcje i pojechalam na IP i niemalze mnie wysmiali-serio...Powiedzieli mi ze jak ma sie utrzymac to sie utrzyma, a jak nie to i tak nic nie zrobie. Nastepnego dnia dostalam sie do mojej lekarki i przepisala mi duphaston i akcja sie juz nie powtorzyla. Wiem jednak ze tym razem moze byc zupelnie inaczej;-(

Gość gość
w teorii może to nie być groźne, w praktyce może być za mało progesteronu i bez duphastonu czy luteiny poronisz. Ja bym pojechała na IP albo dzwoniła do swojego gina żeby mi doradził. Ja tak często robię. Pozdrawiam

Jedź na IP lub idź do jakiegoś ginekologa. Moim zdaniem to niedobór progesteronu. Pierwszą ciążę straciłam, zaczęło się właśnie takim plamieniem. Drugą ciążę donosiłam, ale też plamiłam, z tym, że od początku brałam duphaston.

Gość gość
i jak po wizycie? wiesz juz cos?